![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widzę tylko jedno zdjęcie i nie za ładne.
EDIT: to chyba głupi żart Ostatnio edytowane przez zelkam : 29.11.2008 - 13:30 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To jest dom ?! :/ Widzę tylko jedną małe zdjęcie.
Edit: EEEEeeee....niestety nie znalazłam nic co mogłoby mi się podobać...4/10 Ostatnio edytowane przez xmartkax : 29.11.2008 - 13:50 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie żeby ten, ale to jest sam jeden pokój z tego co widzę ;d
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Sory niewiedziałam czy pujdzie
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
W ogóle mi się nie podoba, jakiś technikolor w kuchni, różowy blat do brązowych kafelków.
4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ten dom jest taki średni 4/10
Ostatnio edytowane przez Destojer : 29.11.2008 - 13:47 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z przodu nieźle, ale przeszkadza mi ogródek, do którego każdy sim może wejść. Radziłabym ogrodzić dom płotkiem
![]() Kuchnia mnie zniechęciła. Ciemna, tu brązowe kafelki, tam czerwone meble, pomarańczowe zasłonki... Łazienka ujdzie, ciekawym pomysłem wydało mi się podłączenie ciemnych i jasnych kafelek. Ale te kwiatki obok ubikacji nie pasują. Ale to pomieszczenie jest również za ciemne. Sypialnia - nie obraź się - to tragedia... Na ścianach paski zebry, na fotelu też, jasne meble, pościel w kółka i obrazek z kotkiem na tle kolorowej mozaiki... Szkoda, że nie pokazałaś salonu. 5/10 |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bryła niezła, ale budowałaś na zbyt dużej parceli ,przez co natomiast ogród niezbyt fajnie Ci wyszedł (kto widział wierzby plączące i drzewa jabłkowe na pustyni?!)
Zdjęć salonu w ogóle nie widać, a reszta nic a nic mi się nie podoba. "Przud" piszemy przez "ó". I zaliczyłaś mojego ulubionego ortografa! ![]() ![]() 2,5/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 29.11.2008 - 14:13 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Okropieństwo... 2/10 Bo dom jest straszny, a po za tym straszne błędy ortograficzne robisz.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|