Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.12.2008, 16:28   #1
Linea
Guest

Domyślnie 'Ruben' państwa Tolland [BRAK ZDJĘĆ]

Jako, że ostatnio nie miałam zbytnio czasu ani komentować ani budować, toteż teraz nadrabiam zaległości. ;-)
Jak zwykle zupełnie inaczej wyobrażałam sobie ten dom, wyszło to, co wyszło.
Dodatkowo, 'podrasowałam' trochę opcje grafiki w grze, co nie wpłynęło aż tak fatalnie na zacinanie się i efekty można podziwiać poniżej...

Rabeca Tolland, poznała Michael'a jeszcze na studiach. Gdy rozpoczęła pracę naukową, kontakt się urwał, jednak spotkanie po latach spowodowało, że oboje porzucili rodzinną Weronę i przeprowadzili się nad Dolinę Niezbędną, gdzie póki co oboje cieszą się sobą i planują ślub.

Dziękuję za uwagę. :-)

Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:14

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.12.2008, 16:31   #2
zelkam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 'Ruben' państwa Tolland

Nie w moim stylu, ale spodobało mi się. Jednak na zdjęciach wyszło ci tak, że pomieszczenia są ogromne i puste, nie wiem, czy jest tak naprawdę, bo nie widzę rzutów.
zelkam jest offline  
stare 02.12.2008, 16:38   #3
asiolek
Guest

Wszystko super - poza przeszklonymi dachami, jakos totalnie do mnie nie przemawiają :/
9/10

stare 02.12.2008, 17:13   #4
legolas
Guest

Nie podoba mi się. Też nie w Moim styltu ale na zachęte dam 3,5/10

stare 02.12.2008, 17:31   #5
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Moderny zbudowane poprawnie to domy których nie można skrytykować. Ja nie lubię modernów, ale nie krytykuje ich. Z mebli z neta można wybrać coś co będzie pasowało do siebie, ale mam tego już powoli dosyć bo prawda jest taka, że wszystko wygląda już na tym forum tak samo są to albo moderny albo babcine domki. Nie mogę się czegoś czepić bo nie ma tutaj błędów i to jest może jest największy błąd. W każdym domu powinno być coś co można skrytykować i na czym można oprzeć swoją ocenę. Po krótce chce powiedzieć, że nie ma oceny liczbowej bo to już było i nie mam na czym oprzeć tej oceny... (mam nadzieję, że nikt się za ten tekst nie obrazi)
Vanitas jest offline  
stare 02.12.2008, 17:35   #6
Sheba
Guest

Dziele zdaanie 2 os. Cos w moim stylu lecz niedokońca myśle spełnia to fakt iż niepokazałaś siebie. Całkiem inaczej widział mi się ten projekt

7,5/10

PzdrSheba

stare 02.12.2008, 18:02   #7
kubuss

Noo bardzo mi się podoba, ale oczywiście zawsze jakieś ale Nie wiem o co chodzi z tym wiszącym w powietrzu hamakiem ?? Ta półścianka wyglądała by bardziej lepiej gdyby była pomalowana Aaa no i dach bryły wygląda na nie wykończony. Ale ogólnie jest dobrze. Ocena: 9/10

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 02.12.2008, 18:19   #8
treys

bryła jest ładna, nie przepadam za stylem modern ale jest fajnie. roślinność fajnie tam pasuje. wnętrze zachowałaś w odcieniach brązu i beżu co ja niedokońca lubię ale wyszło dobrze. przeszkadza mi też ten przeszklony dach. imo wygląda mi on na zwykłą dziurę w suficie. spodobało mi się to zdjęcie przedstawiające balkon i ten blask wpadający...
8,5/10
treys jest offline  
stare 02.12.2008, 18:30   #9
vibratoria
Guest

Droga Lineo. Pisałam dla Twojego projektu długaśną epistołę, ale Bóg, Los, Wszechświat czy w co tam wierzysz sprawił, że kliknęłam sobie wstecz i cała soczysta wypowiedź przepadła. Może to i lepiej, a może gorzej - nie wnikajmy.

W każdym razie, jako że modern jest moim ulubionym stylem w architekturze i dekoratorstwie, mam kilka uwag, które streszczę w punktach.

1. Za dużo wolnego miejsca.
2. Za mało zróżnicowania kolorystycznego.
3. Szklany dach czy to Dziura W Dachu Po Armagedonie Który Wykończył Dinozaury bardzo mi się nie spodobał.
4. Łazienka na dole za duża. Hall za duży (7 kratek na ponad 5 czy ileś kratek to jest ogromny hall).
5. Przedłużenie parapetu i zrobienie z niego stołu żywcem wyjęte z katalogu Ikea 2009 (patrz okładka katalogu). Nie potrafię się ustosunkować do tego pomysłu, bo w katalogu bardzo mi się to nie podobało.
6. Nie podoba mi się hamak w dziwnym stanie nieważkości. Nie jest nigdzie zaczepiony to niech na jezuska od brody spadnie na ziemię albo odfrunie.

6/10.

stare 02.12.2008, 18:43   #10
Vipera

Nie podoba mi się tylko łazienka...cała reszta ładna.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania