![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na początek Hey!!
Mam problem dosyć dziwny no bo nie zawsze ale czasami po wyłączeniu gry zostaje mi ta myszka z simsów i nie da się na nic kliknąć dziwne i muszę resetować kompa a nie można tak na okrągło go resetować.... szukałam w wyszukiwarce i nie znalazłam takiego tematu mówię tak na marginesie...? Proszę o szybka odp:... |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trochę mało szczegółów. Czy strzałka się nie rusza wcale? Jeśli tak to prawdopodobnie wiesza się komp. A przyczyny mogą być różne. Napisz więcej szczegółów co i jak się dzieje, podaj konfigurację komputera (procesor, pamięć RAM, karta graficzna, wielkość dysku a szczególnie ilość wolnego miejsca, system operacyjny).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
myszka sie rusza ale na nic nie można kliknąć...
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy ekran jest wtedy czarny lub niebieski?
Spróbuj poczekać, nawet parę minut, może się samo naprawi. Czasem jak komputer ma za mało pamięci to długo wychodzi z gry. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No nie pulpit jest juz pokaznay juz wyszłam z gry ale jak muwisz to poczekam to sie zobacz
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nawet gdy już widzimy pulpit, komputer szczególnie taki wolniejszy, nadal "przerabia" i zamyka grę, dlatego słuszna jest uwaga by odczekać kilka minut, ja czekam około 5 bo też mi tak muli, a potem wszystko wraca do normy.
skończcie pod kazdym tematem pytac czy ktos ma oryginał! Bjork edit - skończyli ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 14.12.2008 - 13:02 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No odczekałam i jest oki dzięki temat do zamknięcia>
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|