Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.12.2008, 19:57   #1
Ellie
Guest

Domyślnie Odp: Simy by Louise

Yoko jest śliczna, ładnie oddałaś jej Azjatycką urodę, no i moja ulubiona fryzurka : )
Megan jest inna, taka ognista, i też mi się podoba. Ma genialne włosy (peggy?). Ma niby za duży nos, ale jakos mi nie przeszkadza. Pasuje do niej.

Wydaje mi się, że trudniej jest robić Simy o takiej eh... "typowej" urodzie, jak np. Azjatki (musi mieć skośne oczy, zeby zachować typ urody, bo inaczej nie wyjdzie), a tobie wyszły super.

Szkoda, że taka długasna przerwa !

10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.12.2008, 19:16   #2
Louise
Guest

Dziękuję wszystkim. Fryzurka Megan jest z peggysims. A ubranko jest tutaj.
Rzeczywiście Azjatki jest zrobić trochę trudniej, nawet w warsztacie nie ma wszystkich potrzebnych opcji/funkcji. Na szczęście niektóre rzeczy można "poprawić" makijażem, jak na przykład oczy ;)

Madame Crazy - ja o sobie myślę zupełnie to samo. Mimo, że widzę postęp, który zrobiłam to i tak wydaje mi się, że od niektórych twórców dzielą mnie lata świetlne ^^' Ale powinnaś trochę bardziej uwierzyć w siebie. Przy najbliższej okazji wejdę do twojego działu ;)

W kwestii nosa muszę się z wami zgodzić, nigdy nie potrafiłam go zrobić u ciemnoskórych simek.

Simkę chętnie bym udostępniła, ale nie mam pojęcia, czy skiny od jirka (wzięłam go od jednej z jego płatnych simek) można załączać. Czy może ktoś się orientuje, czy mogę spakować tę karnację razem z simem?

stare 23.12.2008, 20:29   #3
marysiaq

Reputacja: 7

Cytat:
Napisał Louise Zobacz post
ja o sobie myślę zupełnie to samo. Mimo, że widzę postęp, który zrobiłam to i tak wydaje mi się, że od niektórych twórców dzielą mnie lata świetlne ^^'
Co ty "wygadujesz" O.o Niby od kogo ?

Co do simki jest doskonała. Wygląda bardzo realistycznie. Eh, co tu dużo pisać 10 !
marysiaq jest offline  
stare 27.12.2008, 15:34   #4
Louise
Guest

marysiaq - do figi na przykład ^^'

Zapowiada się dłuższa przerwa. Muszę kupić nową kartę graficzną, a nie mam pojęcia, kiedy to nastąpi. Przykro mi, ale to siła wyższa.

stare 12.01.2009, 21:59   #5
Louise
Guest

Kartę udało się odratować, tak więc powracam z nową simką ;) Tak właściwie jest to przeróbka mojej bardzo starej produkcji. Odkurzyłam, podziubałam i poddaję ocenie :) Skupiłam się na oczach, to od początku był znak rozpoznawczy simki. Dlatego też zdecydowałam się zrezygnować z mocnego makijażu - chciałam, żeby wszystko mówiło samo za siebie ^^

Łucja

[img]http://i44.************/vz7ly.png[/img]
[img]http://i41.************/k33mti.png[/img]
[img]http://i43.************/t70nqh.png[/img]
[img]http://i42.************/2ppzuwj.png[/img]

Zapraszam do oceniania.

stare 15.01.2009, 19:57   #6
Louise
Guest

figo, w tworzeniu simów jesteś dla mnie mistrzynią, dlatego Twoja opinia wiele dla mnie znaczy i ogromnie mnie cieszy, jednocześnie motywując do dalszej pracy :) Co do fryzury - masz rację, ale chodziło mi głównie o wyeksponowanie rysów twarzy Łucji, a ta fryzura wydała mi się do tego odpowiednia.

aniołku, zawsze, kiedy czytam twoje komentarze dotyczące moich prac, mimowolnie się uśmiecham ^^ Nad Łucją pracowałam najdłużej - na pomysł stworzenia postaci w tym stylu wpadłam już przed wszystkimi problemami związanymi z grą. Prezentacja miała być wymowna, ale jednocześnie prosta - tak, aby nie przyćmić urody simki. Cieszę się, że udało mi się osiagnąć wszystkie moje zamierzenia, zarówno te dotyczące prezentacji, jak i te dotyczące simki :)

Pearl, oczywiście, simka już niedługo będzie dostępna do pobrania ^^

Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję :*

stare 23.12.2008, 12:02   #7
Louise
Guest

Przykro mi strasznie, ale muszę was rozczarować. Niestety nie mogę udostępnić ani Yoko, ani Megan. Po ostatnich perturbacjach z grą została mi tylko Katie i Vanessa (uratowało je tylko to, że przed reinstalacją systemu zgrywałam je na płytę). Co prawda próbowałam odtworzyć Megan, ale skin jest nieredystrybucyjny, więc i tak nie mogę jej udostępnić... Nie wiem, kiedy pojawi się coś nowego, bo od tych problemów z grą już mi się wszystkiego odechciewa :/ Jeszcze raz przepraszam i dziękuję wszystkim za tak wspaniałe oceny ^^

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania