![]() |
#372 |
Guest
|
![]()
Kurczaczek, nie pisz dwóch postów pod rząd, używaj opcji edytuj. Widocznie nikt nie wie... Może spróbuj ją wyprowadzić i wprowadzić jeszcze raz?
|
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Ale to łóżko jeszcze jest czy jest taka kupka drewna i części tego łóżka ?
|
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo przecież nie w body shopie ;/
Zdaje się że w simPe... trzeba pokombinować i poszukać jakiś takich opcji. |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Gram Diną Kaliente na Miłowie i chce żeby nie była już miłością Mortimela. No to go zaprosiłam i pokłócili się i znikło im tylko 'zuroczenie' i 'przyjaźń'. Została 'przyjaciele na zawsze', 'najlepsi przyjaciele' i 'miłość'. Czy przez kłótni można pozbyć się 'przyjaźni na całe życie'? (piszę tu ponieważ 'przyjaźń na całe życie' jest w dodatku zwierzaki)
A i nie chce żeby on przyłapał ją na zdradzie tylko po prostu przestali się kochać ![]() Proszę o radę |
![]() |
![]() |
#377 |
Reputacja: 11
|
![]()
jak się robi przyjaźń na całe życie? : o
![]() |
![]() |
#378 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Automatycznie się robi chyba po pięciu simowych dniach bycia najlepszymi przyjaciółmi...
Ale trzeba mieć CW (tak mi się wydaje). |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
simswerka - wydaje mi się że od kłótni pozbędziesz się tej przyjaźni na całe życie i zostaną zwykłymi przjaciółmi.
Możesz też pogrzebać w "co ciękręci" i "co cię odrzuca" żeby przestali się sobie podobać. |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Witam, zakupiłem córce pod choinkę Sims 2 zwierzaki na konsolę PSP. Mamy kłopot z ogarnięciem gry od strony ogólnej czyli poruszania się po niej w ogóle. Załączona do gdy instrukcja jest bardzo ogólnikowa. Gdyby ktoś mógł podzielić się z nami swoim doświadczeniem w tej sprawie, bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Bjork edit: trochę zły dział, ale na razie nie przenoszę dopóki nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 30.12.2008 - 18:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|