![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za dedykację .
![]() Zamiast wstępu , napiszę krótko - projekt jest olśniewający ! ![]() Urzeka mnie doskonałe przygotowanie do prezentacji tematu , a przedmowa bajecznie wprowadza w klimat pomysłu ! Oprócz niezwykłego talentu , prezentujesz czar iluzjonisty - umiejętność , której nikt na tym Forum jeszcze nie posiada . Kiedy ogladałam Twój ostatni projekt " Grocester " myślałam , że już żaden kolejny nie spodoba mi się tak bardzo . Teraz wiem , że posiadasz artystyczny potencjał tak wielki , że za każdym razem mogę szykować się na coraz większe zaskoczenie . Cały projekt to mistrzowska kompozycja ! Bryła domu i otoczenie przepięknie odzwierciedlają górski klimat . Nigdy nie widziałam tak doskonałej aranżacji przedmiotów . Dekoracyjny przepych zupełnie zaciera granicę między realizmem , a grą ! Prezentacja tętni życiem ! Czuć klimat , zapachy i ciepło . ![]() Niesamowicie podobają mi się pokrycia ścian , meble i dekoracyjne przedmioty , które są ze sobą idealnie połączone ! Zdumiewający kunszt i harmonia ! Home , Sweet Home - stanowi dowód na to , że istnieją rzeczy artystycznie piękne , doskonałe , niezrównane - cudowne ! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|