![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Też mam taki problem.
Zainstalowałam simy. Zainstalowałam cep. Sciagnełam kilka dodatków (pare fryzur, pare sukienek i pare obiektów do łazienki). Wchodze do gry i zaznaczam by włączyc obiekty zmodyfikowane. Tylko problem juz w tym momencie sie zaczyna bo na liscie obiektów zmodyfikowanych są tylko obiekty do łazienki. Oczywiście przy tworzeniu simów nie ma ubran ani fryzur. Czytałam inne tematy i wszyscy mówia że pewnie brak meshy. Więc przykładowo weszłam na ta strone http://www.xmsims.com/sims2/ehtm/hair/hair01.htm Klikam tam na pierwszy obrazek z napisem mesh i jeden recolor. I tak mi to nie działa w simsach. Nie wiem co sie dzieje ;( Nigdy wczesniej nie ściągałam ubran do sims2, ale pamietam że robiałam sama w warsztacie i paincie według jakiejs instrukcji i działały. Tylko że to były 3 pliki (czernobiały kontur, kolorowa kreacja i plik package) Ma ktos jeszcze jakis pomysł co może byc nie tak że czyta mi tylko obiekty, które są w trybie kupowania a nie czyta włosów ubrań i tych rzeczy które są w tworzeniu sima? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|