Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek?
Jest wspaniały 7 22.58%
Jest prawie doskonały 19 61.29%
Jest taki średni 3 9.68%
Nie za bardzo 1 3.23%
Jest okropny 1 3.23%
Głosujących: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 30.12.2008, 14:09   #9
Linea
Guest

Domyślnie Odp: Dom "No name"

Szczerze mówiąc nie pamiętam Twoich poprzednich projektów. Jak patrzeć na całość, to ten podoba mi się.
Fajna bryła (Co do dachu do zgadzam się z poprzednikami - za wysoki jak na gabaryty budynku, poza tym radziłam bym nie brać gotowych pokryć, gdy masz coś po skosie, wtedy automatycznie dach ci się pokrywa małymi odc. dachu, co nie wygląda ani ładnie ani realistycznie.) Czepiłabym się jeszcze 'niemądrze' rozplanowanego umieszczenia okien (w ogóle ich mało widzę, mimo, że wnętrza raczej jasne są...) i jakiegos zgrzytu co do elewacji na froncie.
Co dalej...
Lubię jak wejście do domu wygląda tak... przytulnie i ciepło. I tu brawo dla ciebie, podoba mi się. Wnętrza bardzo ładne, ciekawie zagospodarowane, widać, że dom jest zamieszkały, nie jest sterylnie czysty. Plus za łączenie kolorków.
Ogród ogród ogólnie na tak, tylko dlaczego upchnęłaś jeziorko i ten kwietnik na same obrzeża działki? Przez to odcina się to od okolicy i wygląda nienaturalnie.

Czekam na kolejne chałupki. :-)

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania