|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Dyskryminujecie mnie za to, że słucham Tokio Hotel.
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) Ostatnio edytowane przez magda_kaulitz : 04.01.2009 - 16:05 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Okej,okej nie przechwalaj się już.
PS Dom nie różni się od innych,a ten tytuł...<spada z krzesła i ryczy ze śmiechu> Bez oceny liczbowej bo by była za duża na - Chociaż widziałam o wiele gorsze... |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam i życzę sukcesów w drugim semestrze ![]() Woltuwa |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() Najwyższą ? ![]() Chłopaka ? haughton: * ban 24 h
![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 05.01.2009 - 17:30 |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Ludzie dają ci dobre rady a ty je zwyczjnie olewasz i oczekujesz lepszych ocen. Buduj dalej ale przeczytaj komentarze jeszcze raz i zastosuj się do nich. Myslę że wtedy napewno uda ci się wybudować coś lepszego. Cytat:
Dla mnie możesz słuchać "Misia i Margolci" i mieć najgorszą średnią w szkole. Możesz być sobie Einsteinem ,Bilim Joe albo Pchłą Szachrajką, ale ten dom i tak pozostanie brzydki ;p Czekam na kolejny dom z wielką nadzieją że coś zmienisz w swoim stylu budowania. Ostatnio edytowane przez asiolek : 06.01.2009 - 17:38 |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|