|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W ciągu zaledwie 2 godzin 6 komentarzy!
![]() Guys, you`re incredible... I dzięki za wszystkie dotychczasowe ![]() (nie dziwić mi się, że tak mnie wzięło na englisha- bo teraz naprawdę nie ma czego się dziwić, naprawdę ![]() I do każdej (sama damska publiczność! ![]() Chanel- przewidywalność?! Nawet mnie nie strasz... ![]() DI- być może następny odcinek zaspokoi Twoje pragnienia (dwu, albo nawet trzyczęściowy ![]() ![]() Call- cieszę się, że umiałam wykorzystać Twoje rady ![]() ![]() ![]() ![]() Libby- też tak stwierdziłam! ![]() ![]() Dastusiomaniaczka nr 1- <podaje chusteczki> Tak, to "Maleńka, przepraszam..." miało być przepełnione jakimś uczuciem, ale potem, jak to czytałam, jakoś mi umknęło. Ale Ty je znalazłaś ![]() Z opisami uczuć, staram się jak mogę, ale to już jest właściwie mocna strona moich opowiadań (a zaczęło się w "Powrocie..."). Chociaż szczerze powiedziawszy, ja chciałabym jeszcze więcej... A co do zdjęcia... Nie zauważyłam ![]() ![]() Inazumi- o kurczę... ![]() ![]() Mnie natomiast najbardziej podoba się druga część- te perypetie z Dustinem są the best ![]() ![]() Nie obraziłam się za pustą lalę. Może ja bym tak nie określiła jej, ale coś jednak z "niej" Lily miała. No cóż, pozostaje Ci nadać tytuł dastusiomaniaczki ![]() I cieszy mnie, że moje FS tak wciąga ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to protestuję przeciwko nazwaniu "nudą" przerywnika. My też musimy odpocząć od nadmiaru wrażeń jakie nam ostatnio zaserwowałaś ![]() A to że się nie chce - no cóż, czasami tak bywa, nie jesteś maszyną i lepiej poczekać na coś co pisane jest z "sercem" niż "na odwal się". Tak czy inaczej pewnie nie tylko ja czekam na nowy odcinek ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 16.01.2009 - 00:22 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|