![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się NIE podoba.
Taka mała rada: rób zdjęcia PrintScreenem, duużo lepsza jakość ![]() No dobra, a teraz wymienianie błędów: 1. Wyżej wspomniana jakość zdjęć. 2. Zdjęcia ogólnie. 3. Dialogi. 4. Akcja. 5. Fabuła. 2 = Złe ujęcia, szczególnie to w samochodzie i na ostatnie. Dodatkowo umieszczasz je w złych miejscach. 3 = np. ten: "- Jak kochanie było w szkole? -Dobrze. – odpowiedziała Paula. - Chodź na obiad. - Nie dziękuję, zjem później. Teraz odrobię lekcje. – powiedziała idąc do swojego pokoju. Po godzinie odrobiła lekcje i zadzwoniła do Roksany. Zaprosiła ją, a ta bardzo chętnie skorzystała z zaproszenia. - Zaraz będę. – rzekła Roksi. " wg. mnie brzmiałby on dużo lepiej: "Rodzice Pauli rozmawiali w kuchni, gdy do domu z ociąganiem weszła ich córka. - Hej. Coś ciekawego wydarzyło się w szkole? Dostałaś jakąś ocenę? - zapytała mama. Paula stojąc na korytarzu ociągała się z odpowiedzią. - Eh.... Nie, nic interesującego się nie zdarzyło. - No dobrze, to chodź zjeść obiad. - poprosiła kobieta. - Nie jestem głodna. Lepiej pójdę odrobić lekcje. - odpowiedziała dziewczyna, i popędziła do pokoju. Zasiadła przed biurkiem, i wyjęła książki z plecaka. Wzdychając zaczęła rozwiązywać zadania. Parę godzin później, gdy skończyła, postanowiła zadzwonić do swojej przyjaciółki, i poprosić ją o spotkanie. Roksi zgodziła się, i powiedziała, że za chwilę pojawi się w domu Pauli." Nie wydaje ci sie, ze brzmi lepiej? 4 = Za szybko. Dziwnie się toczy. 5 = Norma. Dziewczyna ma problemy w szkole, pewien chłopak jej pomaga na klasówce. Pewnie ona się w nim zakocha, ale nie będzie mu chciała tego powiedzieć. Wszystko może zdradzić tytuł. Dlatego radziłabym naprawdę przyłożyć się do tego, co robisz, zeby zbierać same pozytywne opinie. A droga do tego jest naprawdę ciężka. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|