|
|
#42 |
|
Reputacja: 10
|
Ale to nie awsze sie sprawdza.
U mnie co drugie włączenie simsów można przesuwać paski. A u was jest ciągle? Jak tak to powiedzcie co robicie proszee xd |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
u mnie sie zawsze sprawdza i zawsze jak wpisuje boolProp..... to mozna zawsze przesuwać xP
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
a ten kod ponoć psuje grę tak słyszałam..
a wypróbuje go w grze jutro i zobaczymy
|
|
|
|
#45 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
OMG - yappie - umiejętnie używany nie psuje gry
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
Eee tam, po co ściągać jakieś programidła - otwieramy notatnik, albo jak kto woli np. Notepad++, wpisujemy znany wszystkim kod
i zapisujemy go w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Config pod nazwą userStartup.cheat.To samo można robić z innymi kodami, np. boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true żeby obracać obiekty, wystarczy w kolejnej linijce pod poprzednim kodem wpisać ten kod który się chce. I voila - po uruchomieniu gry nie trzeba żadnego kodu wpisywać, bo już działa
|
|
|
|
#47 |
|
Reputacja: 10
|
Program polecony przez Bjork jest super. I działa w 100 % bez żadnych kodów i "psucia" gry
Można nim ściągnąć cenzurę, mieć wszystkie opcje jak przy boolproopie
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
Jak się ma kilka punktów z jakiegoś hobby to simy wykonują różne gesty. np jak interesuje się sportem to 'boksuje', sztuka i rzemiosło robi rękami taką ramkę, kulinaria glaszcze się bo brzuchu ;]. znacie gesty do innych zainteresowań?
|
|
|
|
#50 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Tak - jeszcze gwiżdże (jak się intersuje muzyką), chodzi i czyta książkę (literatura), przeciąga się (fitness).
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|