|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
z zewnątrz wyszło ci świetnie. ten ogród jest cudowny.
w środku natomiast nie podoba mi się kolorystyka. jakieś takie smętne barwy. podsumowując: widać dużą poprawę po pierwszym domu ale nad wnętrzem i umeblowaniem chyba musisz jeszcze trochę poprawcować. albo przyjdzie ci z czasem. 6,5/10 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Björk nie bądź zazdrosna, w końcu Ty budujesz sto razy lepiej ode mnie
Nie wiedziałem, że ogród tak Ci zaimponuje
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Bryła mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba. I trochę za duże zbliżenia. Np. Wspaniała lampa i nic więcej. 6/10
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ogród wyszedł ci bardzo ładnie , sama bryła taka sobie ,nie pasują mi te okna.
Wnętrze trochę mi tam nie pasuje ,w łazience tapeta przypomina parkiet. Ogólnie nie jest tak żle. ocena 6/10 i plus za ogród jest ładny.xd |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie podoba mi się sypialnia rodziców i gabinet.
Reszta bardzo fajna
|
|
|
#6 |
|
|
Strasznie mi się podoba
.Te wnętrza są takie śliczne. A ogród taki pełny roślin... Tak trzymaj!
|
|
|
#7 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Przyczepię się na początku do TEKSTU, gdyż jestem zbulwersowana odmianą tego pięknego imienia, Olivia, jakiego jestem posiadaczką
![]() Więc odmieniając przez dopełniacz nie pisze się Oliwi, tylko Oliwii. I tak jest zawsze przy pisowni imion damskich zakończonych na -ia ![]() Dobra, teraz domek: nad ogrodem porządnie popracowałeś i prezentuje się na pewno lepiej niż wnętrze. Aczkolwiek przyglądając się rzutom zauważyłam "zygzakowate" ścieżki- przez ułożenie kwiatów. Wnętrze- takie sobie. Muszę powiedzieć, że trochę za dużo tych okien. Albo przynajmniej mogłyby już być wszystkie jednakowe. W niektórych miejscach pustki, tapet takie jakieś mdłe, łazienka 1 to już w ogóle mnie przeraziła- nie ma tam nic fajnego . A w łazience 2 drugi raz wkleiłeś zdjęcie z łazienki 1 ![]() Wiec jesli miałabym nawiązać do tytułu, to glamour w tym domu to jest tak właściwie ogród ![]() 6,75/10 |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ogród cud miód i orzeszki xD
Reszta też fajna sypialnie mi sie nie podoba. Ocena 9/10 za ten ogród 5/10 bez ogrodu
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No więc tak.
Chyba nie zaskocze nikogo że ogród wyszedł Ci rewelacyjnie... az miło popatrzeć korytarz na górze tez wygląda ładnie tak jak sypialnia rodziców.Natomiast reszta pomieszczen wyglada na puste... sa albo za duże albo jest w nich za mało mebli... Okna kompletnie nie komponują się z domem.I bryła wydaje mi się nieciekawa.... ale pomimotych "szczegółów"...dom nawet mi się podoba.A ogród najbardziej Jestem pod wrażeniem )Pozdrawiam ![]() Ocena: 5/10 |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Jaaaaa
Ta droga do domu mi sie tak podoba ![]() Ogólnie dom jest OK, tylko okna mi tak jakoś przeszkadzają Suuper ^^ |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|