|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hej
Wczoraj dodałem domek który nie za bardzo się wam spodobał, ale podczas budowania tamtego budowałem tez ten, "tak na zaś". przypuszczałem że tamten nie zabardzo się spodoba ale lubie ryzyko a teraz do rzeczy, oto zdjęcia :
Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:50 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Najbardziej udała ci się łazienka na piętrze. Kuchnia - w kuchni wymieniłabym płytki,zabrakło elementów dekoracyjnych.
W sypialni tapeta nie pasuje brak zasłon ,w pokoju dziecinnym brak zabawek i rupieci, Pokój babci nie przypomina pokoju starszej osoby raczej młodej. Bryła jest trochę za duża , ale nie taka zła. Musisz dodawać więcej dekoracji , trochę w środku za pstrokato. Tarasik wyszedł ci fajnie. ocena 7/10 |
|
|
#3 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Z zewnątrz jest świetny a we wewnątrz okropny! Najgorzej wyszła Ci kuchnia i salon. Kuchnie wywalił bym i zrobił od początku a w salonie najgorszy jest telewizor na środku. 6/10
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
O, dodatki z neta- jak miło
Ale i tak jeszcze przeważa Maxis ![]() Coraz lepiej. Bryła już sama w sobie jest dobra, chociaż bardzo przypomina mi domki olci_olivnei z TSR ;] Ogród też całkiem fajny. Co do wnętrza mam również nieodparte wrażenie, że od niej "zgapiłeś"- taki jakiś strasznie podobny ten styl... W każdym razie nie podoba mi się pokój nastolatka- przede wszystkim dlatego, że za duży. I wyobraź sobie, że z tych co mi się NIE podobają to jest wszystko ![]() Salon również jest za duży i ogólnie mógłby być lepszy... No bo DO CZEGO podłączony jest ten telewizor? Nie spotkałam się z przypadkiem, żeby robili takie długi kable W kuchni cały efekt psuje ten duży obraz z owocami- jak na złośc, najmniej tam pasuje... W niektórych pokojach masz jeszcze źle podobierane kolor (pokój nastolatka i dziecinny, chociaż w tym drugim dziwi mnie dlaczego ściny są różowe- w końcu mały Tomek jest CHŁOPAKIEM :/. Wiem, że tam dzielic z nim Marlena (?), ale mimo wszystko Iii... pomiesząłes style. Tradycyjna kuchnia, a piętro wyżej moderna łazienka...Potem reszta już bardzo ładna ![]() 7,5/10 |
|
|
|
|
#5 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła
Prosta , nieciekawa , brzydka kolorystyka i w porównaniu z poprzednim twoim projektem jest znacznie gorsza . Następnym razem podczas wybierania kolory elewacji w bryle nie stosuj tylko jednego kolory ale zastosuj kilka różnych barw by urozmaicić bryłę domu . Ogród Nic specjalnego kilka grządek i drzew ale lepsze to niż nic . Wnętrze Nie bardzo chce mi się opisywać wszystkie błędy więc napisze tylko że podoba mi się łazienka oraz pokój dziecka . Salon jest za duży , niektóre dobranie kolorów mnie rażą np. w sypialni i pokoju nastolatki , Rada Po 1-Następnym razem zrób mniejszy dom na mniejszej działce jak dobrze opanujesz zagospodarowywanie mniejszych posesji i nabierzesz doświadczenia możesz się w tedy wziąć za większe projekty . 2-Naucz się robić zdjęcie przy wyłączonej siatce i włączonych ścianach i najlepiej z widocznym sufitem . Ogólnie poprzedni twój dom bardziej mi się podobał .,, Ocena + Łazienka i pokój dziecka - Bryła - Kolorystyka bryły Bryła 4/10 Ogród4/10 Wnętrze4/10 Ogół 4/10 Pozdrawiam Kowalino
|
|
#6 |
|
|
Bryła ma fajny kształt, ale nie zbyt podoba mi się kolorystyka, chociaż pasuje do tego domu
Następnym razem rób zdjęcia w trybie życia, a nie w budowania/kupowania, wtedy zdjęcia lepiej wyglądają. Ogród jest nawet ładny, ale trochę za pusto w nim ![]() W środku Przedpokój, Kuchnia, Salon, Pokój nastolatka nie są za dobre, ale Pokój dziecka, Sypialnia, Pokój babci, Łazienka na piętrze wyszły Ci bardzo fajnie ![]() 6,5/10 |
|
|
|
|
#7 |
|
|
ja się chyba poddaje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
@up: to zleży od Ciebie!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Nie poddawaj się każdy miał trudne początki jak wspomniałem wyżej stwórz mały parterowy dom ale przebuduj jakiś maxisowski dom .,
|
|
#10 |
|
|
Całkiem mi się podoba, mam oczywiście parę wątpliwości np. co do podłogi w korytarzu.
Czekam na następny projekt!Bez gadania... Powodzenia. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|