![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem. W moim akademiku studiuje osiem simów z Miłowa. Dwóch z nich jest na wykładach i w tym problem... Kiedy dobija godzina 19:00, a oni mają wrócić - czas się zatrzymuje! Co robić, aby ich odzyskać i dalej kontynuować naukę na studiach? Pilnie proszę o pomoc... Przy okazji miło byłoby, gdyby ktoś znał przyczynę takiego zachowania gry... No, ale rzecz jasna - najbardziej zależy mi na przywróceniu "zaginionych".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Może wyprowadź swoich studentów, a potem wprowadź w inne miejsce?
![]() |
#3 |
|
![]()
A nie stracę mebli z akademika, jeśli tak zrobię? Wolę się upewnić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Helena - wydaje mi się, że meble zostaną. Możesz też na czas wyprowadzki wprowadzić do akademika jakiegoś innego sima a jak z powrotem ich wprowadzisz wyprowadzisz tamtego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Jeśli masz program antywirusowy to przeskanuj folder EA Games i jeśli nie wyskoczy błąd to spróbuj może użyć kod na przyspieszenie czasu ze strony: http://www.kody.cvr.pl/kody-do-gry-The-Sims-2-1522.html i tam trzeci kod to ten kod. Jeśli to nie poskutkuje to sprawdź czy w innej uczelni dzieje się tak samo.
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki za pomoc, ale niestety żaden z opisywanych sposobów nie pomógł... Co prawda, poszłam za radą Luthiee i wyprowadziłam simów, po czym wprowadziłam ich na inną działkę. "Zaginieni" wrócili. Niestety, o 19:00 czas znów stanął. Nie zapisałam gry i z pomocą boolPropa (a u mnie to już ostateczność
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mogłaś też zrobić tak żeby przed 19 wszyscy byli w akademiku i tuż przed 19 wpisać kod setHour 20 i byś miała od razu godzinę 20, może problem był tylko z godziną 19, o 19 zmienia się światło, może tu coś grze nie pasiło.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|