|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
375 | 61.78% |
Mam oryginał, dostałem/dostałam |
123 | 20.26% |
Mam pirata, z powodów finansowych |
65 | 10.71% |
Mam pirata, z innych powodów |
44 | 7.25% |
Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie czytałam wszystkich wypowiedzi w tym temacie, ale przeczytaniu kilku z nich oto co mam do powiedzenia.
Niektórzy piszą, że pirackie płyty są be, że oryginał to oryginał i lepiej kupić niż ściągnąć. Ja też tak uważam, bo mam jakieś głupie pragnienie posiadania oryginalnych płyt. Jednak kupić sobie grę za 150 czy nawet za 80 złotych wcale nie jest tak łatwo. Przygodę z simsami zaczynałam od pierwszej części i płyta była piracka. Podobnie z TS2. Co prawda nie byłam już wtedy dzieckiem, ale swoich pieniędzy nie miałam, a rodzice nigdy w życiu nie kupiliby mi gry za tyle pieniędzy. Poza tym, według nich byłam za bardzo już "wyrośnięta", żeby grać w gry komputerowe. Co mi więc zostało? Piractwo. Nie działał tryb budowy, ale grałam. Kolejny pirat to dodatek "Na studiach". Instalował się wieki, ale działał. Dopiero po wielu miesiącach grania w pirackie simy dostałam oryginalne Nocne życie (nie od rodziców oczywiście). Później już jakoś poszło. Trochę kupiłam sama, trochę dostałam. Wiadomo, że piractwo jest złe, ale trzeba sobie w życiu jakoś radzić. Gdyby nie było mnie stać na oryginalne simy, też miałabym pirackie.
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
Czy to pytanie zadał policjant itp. ?
Ja mam wszystko oreginalne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
dawno dawno temu miałam pirata ,ale takiego dobrego dość bo różnic praktycznie nie było (tylko nie mogłam wpisywać boolProp....)
Teraz mam oryginał i jestem bardziej zadowolona sama nie wiem czemu ,gra szybciej chodzi i jestem dumna z tego ,że mam oryginał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
najpierw, dawno temu miałam idealnego pirata, bez żadnych ograniczneń, wgrywał się normalnie jak zwykły oryginał, co chciałam to robiłam, tak jak na oryginale. Od siostry go dostałam. Póżniej chcąc wgrywać dodatki, które na pirata wejść nie chciały, pożyczałam podstawę oryginalną i kupowiałam ostatni dodatek.
Jedynkę dostałam, pirat ale... ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Mam orginała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Wszystko oryginał. Ale przyznam, długo na to czekałam.
|
![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
ciekawe z jakich powodów niektórzy mają simsy pirata z innych powodów jak zaznaczyli ?
|
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam Podstawę, Własny Biznes, Zwierzaki i CPR... Nie kupiłem pozostałych, ponieważ się nie opłacało, bo niedługo 3 wyjdzie
![]()
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
nicram01 - bo im się nie chciało, bo się nie opłaca, powodów może być mnóstwo.
|
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście wole mieć oryginał. Przynajmniej nie ma dużo błędów.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|