![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Przede wszystkim cudowna i stylowa prezentacja
![]() Hanna jest piękna, ma ciekawe rysy twarzy i ładny makijaż. Bardzo mi się podoba ![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Hanna jest prześliczna. Wszystko mi się w niej podoba. Ma bardzo ładne oczy. 10/10
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Moja imienniczka Hanna
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze.
W związku ze zbliżającymi się Walentynkami, zakochana para- Diana i Olivier. Diana Pozdrawiam!
![]() ![]() Olivier ![]() Razem... ![]() ![]() ![]() Wszystkim zakochanym i nie tylko...dużo miłości! Ostatnio edytowane przez Wikki : 13.02.2009 - 21:42 |
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Bardzo ładna walentynkowa prezentacja !
![]() Diana - ma śliczne , bardzo realistczne oczy . Podoba mi sie wyraz jej twarzy - delikatnie rozmarzony , ale jednocześnie pewny siebie . Fryzura i ubranie świetnie dobrane do charakteru prezentacji . Olivier - widać , że zakochany . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Reputacja: 11
|
![]()
Piękna prezentacja
![]() Simka bardzo ładna, poprawnie wykonana, śliczne dodatki. Sim - ciekawa twarz, romantyk ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Guest
|
![]()
Oboje są śliczni, dopracowani i ładnie dopełnieni super dodatkami z internetu.
Cytat:
|
|
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Olivier jest taki smutnawy, kochany ^^ Kojarzy mi się z Bradem Pittem troszku. Za to Diana to taka trochę zagadka dla mnie, patrzę na nią, wydaje mi się być mdła, ale... widzę też zadziorność, zdecydowanie. Fajne to strasznie.'
Nie podoba mi się tło w prezentacji. To nie Twoja wina, ale tapeta jest okropnie niedokładnie wykonana. Poza tym te serca takie koślawe. I ogólnie nie pasuje mi to łóżko, sceneria jest bardziej kiczowata niż romantyczna. Nie ma tego klimatu... |
![]() |
#180 |
|
![]()
aniołek,figa,Ellie,Aya de Chat-dziękuję za komentarze.
![]() Aya de Chat-w sumie dałam simy do oceny,nie tapetę(nie jest mojego autorstwa) jeśli chodzi o kiczowatość,dla mnie ogólnie walentynki i aura wokół nich jest kiczowata,ale...chyba o to w nich chodzi ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|