|
|
#502 |
|
Guest
|
Wiecie co? Wy rozmawiacie o smokach,a ja nawet nie wiem skąd wziąć smoka.
|
|
|
#503 |
|
Guest
|
smoka możesz kupić w Abrakadabrowie u Wampirzycy Wilki za 49magmionów
|
|
|
#504 |
|
Guest
|
A dodatkowo możesz zakupić tam smocze smakołyki - za 5mag. i gryzak dla smoka za 8mag.!
![]() ![]()
|
|
|
#505 |
|
Guest
|
Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, że "zaczynacie" się powtarzać - wszystkie informacje z kilku ostatnich postów były podane już wcześniej w tym temacie
No cóż, chyba trzeba będzie się zastanowić nad zamknięciem wątku, bo wyraźnie temat smoków został wyczerpany...
|
|
|
#506 |
|
Guest
|
Ależ tu jest ponad 35 stron!!! nikomu się nie chce tego przeżucać.
|
|
|
#507 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#508 |
|
Guest
|
To przecież nie musimy ciągle mówić o tym samym. Możemy naprzykład porozmawiać o zachowaniu smoków. Mój czerwomy jest nawet grzeczny (dopóki nie ma ochoty na mały pożar
) a i zawsze daje mi łuskę i jest bardzo ruchliwy. A znowu w jednej rodzinie mam fioletowgo i jest mało ruchliwy no i łuski i łzy nie daje tak często jak czerwony. I jestem ciekawa czy u mnie tak tylko jest czy też u innych również????
|
|
|
#509 |
|
Guest
|
ja czwsalem pare razy tylko fioletowego smoka i rzadko wypadaly luski
![]() wiec chyba tak jest wszedzie ![]() a moze wasze smoki robily cos dziwnego ??
|
|
|
#510 |
|
Guest
|
Jeju, jasne że nie ma zielonego smoka.
Jak się dobrze przyjżycie to zobaczycie, ze to jest zielono-zółty smok <_< A co do smoków, ta ja miałam czerwonego [ciągle miał te słuchawki, bo nie wiedziałam o co chodzi] i nazywał się...Iskra :lol: |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|