|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witaj
Wybacz ale jakoś nie przypadł mi do gustu... Nie podoba mi sie taras ktory wychodzi na ulice, Ty sobie tam siedzisz a ludzie chodzą i sie patrzą Ogólnie moim zdaniem to wygląda to jak masa złożonych w jednym domu dodatków z neta i nic wiecej, ściany są wg mnie za ciemne, ja bym tam żyć nie mógł. Sciany albo są czarne,albo jakieś bure, albo zgnioło zielone, moze gdyby zostały zaświecone światla inaczej by to wyglądalo. I dach jest za duży do bryły, ale ja tez nie umiem robic dachów wiec sie juz nie czepiam I dosłownie wszedzie ta ciemna brązowa podloga. I nie sciezki do domu, a przez trawe to nie wygodnie chodzić Bez oceny liczbowej...a byłoby gdzies 4/10
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mi się dom nie podoba...
dach domu jest za stromy ładniej byłoby gdyby był mniejszy,Przedewszyctkim w mieszkaniu jet za ciemno i zdjecia robione tak jakby z dalek i prawie nic nie widac...Zdjęcia sa słabej jakosci... W domku nie ciekawie.. w korytarzu pustki i za duze pomieszczenie..nie podoba mi się żadna łazienka( ich kolorystyka- za ciemno)Taras co wychodzi na ulicę nie podoba mi się.. w jednym z tarasów jest sraszna biała podłoga która tam kompletnie nie pasuje...ogród jest nawet ok..ale za malo roslin i nie podoba mi się ten stol pod sciana z duza iloscia krzesel..( po co on tam??) podobaja mi się dywany w pomieszczeniach, sypialnia, jadalnia i kuchnia.Są ładnie urządzone..w salonie podoba mi się akwarium. ( fajnie sie prezentuje) Ale po za tym dom mi się nie podoba. Popracuj jeszcze a bedzie lepiej ![]() Ocena: 3/10 Pozdr.
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|