|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Catherinejest najlepsza Twoja simką od miesięcy. Na temat poprzednich się nie wypowiadam. Każdy ma swoje zdanie. Ta jednak nawet mi się podoba. Jest bardzo dobrze zrobiona. Zdjęcia oczywiście bardzo fajne.
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Claire jest naprawdę bardzo ładna, wygląda na dojrzałą kobietę. Niestety ma identyczne rysy jak twoje poprzednie simki - masywną szczękę, mocno zarysowane kości policzkowe, nisko osadzone ogromne oczy (dodatkowo podkreślone złym cieniem) i pełne usta. Czasami mam wrażenie, że wszystkie twoje postacie (żeńskie, rzecz jasna) robione są z jednej twarzy... Szkoda, bo patrząc tylko i wyłącznie na Claire widzę wspaniałą osobowość, bardzo dobre rysy twarzy, no po prostu świetną simkę. Ale biorąc pod uwagę ogół twojej twórczości - jest to jedna z wielu, nie wyróżniająca się niczym szczególnym simka.
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
A mi się nie podoba. Chociaż całość prezentuje się jako tako. Przejdzie w tłumie.
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Chyba każdy tworzy simki pod swój gust :) Ale rozumiem, mi czasami także zdarza się zrobić simkę podobną do tej, którą już kiedyś zrobiłam. Ale że jesteś zdolna, to będę od ciebie dużo wymagać ;)
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|