Odp: Tajemnica znikniêcia Belli Æwir
ja wiem tyle :
Bella i Mortimer to szczê¶liwe ma³¿eñstwo , Kasandra jest zarêczona z donem ale Don czu³ co¶ wiêcej do belli i urzuci³ siê do niej do ³ó¿ka , bella prosi³a by wiêcej tak nie robi³
Don poprosi³ swojego kolege kosmite ¿eby porwa³ belle a potem j± spowrotem wyrzuci³
Wiêc bella ok. 19 .00 patrza³a przez teleskop i przylecieli kosmici i j± porwali niestety UFO siê zepsu³o i Bella zosta³a na UfO potem ludzie z maxis'a usunêli j± z paska Æwirów i ona nadal jest w kosmosie. Ta z dziwnowa to jej rza³osny klon który w ogóle nie jest do niej podobny tylko ma te same w³osy i ubranie wejdzicie w google grafike wpiszcie Bella Æwir i tam bêdzie takie zdjêcie z porównaniem , a ta Bella z Dziwnowa sama kiedy¶ do mnie przysz³a gdy wprowadzi³am rodzinke pozna³am j± z kim¶ tam a potem... wybieg³a nie wiadomo z czego. a ¿eby odzyskañ Belle z Mi³owa to tak
wejd¼cie do mi³owa wpiszczie boolProp'a spawn ... tombstone l of d czy co¶ takiego pojawi siê nagrobek potem wci¶nijcie takie co¶ co ma na koñcu family ( tylko nie add to family ) pojawi± siê imionaposzukajcie belli kliknijcie na to i obok nagrobka pojawi siê PRAWDZIWA BELLA która bêdzie mia³a powi±zania z Æwirami ale nie bêdzie zna³a Mortimera i Kasandry i Aleksandra bo Maxis wymaza³ jej pamiêæ
|