|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest wasz ulubiony kolor smoczka | |||
Złoty(żółty) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 100.00% |
Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Kiara ty to dziwna jesteś: najpierw mówisz że jak masz czerwonego smoka to go musisz od razu uwolnić , tak jakbyś to zawsze robiła, a potem się pytasz jak go uwolnić...
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam abrakadabry ale jak sie dowiedziałam jaki jest czerwony smok to należy go odrazu uwolnic ale nie wiedziałam jak to się robi!!!
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
No to po co doradzasz jak nie masz Abry???
Jak się nie zna to się nie mówi bo coś można pokręcić. A może ktoś akurat lubi czerwonego smoka i na nic mu rada kogoś kto nawet tej gry nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Edeta Kudou mam Cie dość!!! Nie mam ABRY ale próbuje pomoagać w przeciwieństwie do innych!!!
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Gdzies na forum czytałam, że ta Pochodnia ( fioletowy smok ) spalił komuś cały dom i uciekł. Ale pierwszy raz słyszę przecież filetowe smoczki sa najgrzeczniejesze. Osobiście miałam zielonego, fioletowego, zółtego i czerwonego smoka. najbardziej spasował mi zółty
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja słyszałam że zielone sa najgrzeczniejsze... a tak w ogóle to jakie imię ma zielony smok? (nigdy go nie miałam, więc nie wiem...) żółty mi podlpalił łóżko, 4 krzesła i stół (jaka dokładność ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
:o jak zrobiliscie zielonego smoka? prosze powiedzcie! i podajcie tą strone z czarnym! :unsure:
|
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim ulubionym smoczkiem jest żółty(pomarańczowy)
![]() P.S.SOSIk ona tutaj są czarne smoki http://sims.kelsha.net/magic8.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
a ja jeszcze nie mam the sims abrakadabra i niewiem jaki kolor smoka mi siępodoba
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|