Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.02.2009, 18:49   #711
Black LaDy
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

Hej.Ja miałam bardzo dziwny przypadek.Pewnego dnia grałam sobie w simsy i wzięłam sobie ślub wszystko było okey pobrali sie wzieli ślub zjedli z gośćmi kolacje.Jak goście sobie poszli po pare młodą przyjechała limuzyna.Ja myślałam że panna młoda jest już w limuzynie ale pan młody siedział na kanapie i czytał gazete.Ja kazałam temu panu młodemu wsiąść do tej limuzyny ale on o dziwo nie chciał dlaczego?No i tak długo czekałam aż limuzyna odjechała ja się rozglądam po domie a tu panna młoda (uprzedzam przedtem widziałam jak panna młoda odjechała z limuzyną)myła naczynia.Potem sobie razem usiedli i przyjechała limuzyna i zaraz potem odjechała.Nie wiem co to miało znaczyć ale dziwne było i do tematu.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.03.2009, 11:37   #712
dżin.

Reputacja: 10

Nie wiem, czy to tutaj pasuje, ale gdy coś tam budowałem przy włączonym moveObjects, budując basen, rozkazując rodzince się w nim kąpać, a następnie usuwając zbiornik wodny, Simy pływały w betonie
dżin. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2009, 17:05   #713
ddo bwayo

No tak, nie wierzycie mi, sama bym sobie nie uwierzyła... Ale naprawdę miałam coś takiego
stare 02.03.2009, 20:12   #714
sim-aga
Guest

Ja miałam coś takiego że moja simka wróciła z pracy to zamiast iść do domu to gdzieś wyszła, tak że nikt nie wie gdzie i po 10 simowych minutach wróciła z krasnalem ogrodowym wyszczerzyła zęby zrobiła chytrą minę i schowała krasnala za plecy. Szkode że fotki nie zrobiłam:p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2009, 15:02   #715
zelkam

Cytat:
Napisał Veripma Zobacz post
Ta opcja dochodzi w któryś w dodatków (tj. tych mini-dodatków, jak Moda H&M itp.) ale nie pamiętam którym xD
W "Rezydencje i Ogrody"
zelkam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2009, 15:57   #716
Łezka

Reputacja: 17

Sim - Aga ja też miałem taki sam przypadek, tylko że moi simowie codziennie wieczorem szli po te krasnale ogrodowe gdzieś.
stare 05.03.2009, 13:12   #717
Nieidealna

Cytat:
Napisał lacoste Zobacz post
Ja mialam jedno hamskie Moja simka byla w ciazy i miala taki humor ze szok.....gloduwa iiiiiiiii takie tam...miala zero enegii i sie polozyla na podlodze bo jak poszla do lozka to od razu sie budzila bo ona "nie ma rozrywki"wielkie mi rzeczy...ok i obudzilam ja no i w pewnym momencie w pragnieniach sima bylo wygrac ze smiercia i jakies takie typu bzdury a ja sie patrze a mojej simki nie ma na panelu rodziny;No tak umarla......probowalam ja odswierzyc kodem moveobjects on ale jak ja skasowalam to jej nie bylo w panelu rodziny......
Ja też tak miałam...Ale wtedy jeszcze nie wiedziałam,że o Simów trzeba tak dbać,żeby nie mieli czerwonego pasku z głodem...Ale wyszłam z gry,nie zapisując jej,więc jeszcze raz weszłam i ją nakarmiłam a potem wszystko było dobrzeOd tej pory,jak moi Simowie mają już w połowie pasek głodu,to ich karmię
Nieidealna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2009, 14:06   #718
feelka
Guest

U mnie kiedyś simka była w ciąży. Gdy wymiotowała .. raczej jak już skończyła wymiotować i wykonywała następną czynność to za nią ciągły się takie 'wymiociny' jakby jej z pleców wyciekały
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.03.2009, 14:30   #719
Łezka

Reputacja: 17

U mnie zdarzyło się tak: Szczepan Marzyciel zaczął, a raczej jego skóra zaczęła się pokrywać takim czymś szarym jakby stawał się vampirem tylko głowa została mu murzyńska - nie ściemniam. Widocznie błąd gry.
stare 05.03.2009, 15:55   #720
patkasims2

jak u mnie w jednej rodzince matka chciała zawieśc córkę do szkoły to sama pojechała a dzieciak został
patkasims2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania