![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Mieszkanie rodziny Kat bardziej mi się podoba , lepsza klorystyka wnętrz! xd
Potem rodzinka Świrek- emeryci górą!!!! Ale za całokształt projektu ocena 9/10 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
A mi się bryła jak najbardziej podoba, nie wiem o co się rzucać. Mieszkanie rodziny Kat zdecydowanie lepsze, chętnie sprawię takie same moim Lisieckim, taka sama rodzinka, no tylko mają córeczkę starszą trochę od Malwinki, ale myślę, że jej pokój doskonale oddaje osobowość Magdy! Fanka koloru niebieskiego, pływania, surfingu i miśków. Super jest ta żółta kuchnia. Takie pełne zorganizowanie- karteczki z czynnościami, zdjęcia, grafiki, plany lekcji, rachunki. I zakochałam się maksymalnie w lodówce. Śliczny jest też ten pop-art'owy obraz i portret kaczki w łazience. Kocham takie mini-szczegóły, dodające pomieszczeniu charakteru. I tym miłym akcentem, zakończę
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
nie widzę rzutów stad ciezko mi sobie wyobrazic rozklad pomieszczeń. A tak to bardzo ładnie, każde mieszkanko ma swój klimat, wszystko do siebie pasuje. Ma tylko jedno zastrzezenie. Do całości nie pasują mi okna. Poza tym fajny projekt
|
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 17
|
![]()
Przepraszam Sasuku, że dopiero teraz, ale jakoś tak wyszło. Najbardziej spodobało mi się mieszkanie Katów i emerytów
![]()
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() A i jakby coś to dzisiaj wstawiam na forum nowy domek ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|