![]() |
#711 |
Guest
|
![]()
Hej.Ja miałam bardzo dziwny przypadek.Pewnego dnia grałam sobie w simsy i wzięłam sobie ślub wszystko było okey pobrali sie wzieli ślub zjedli z gośćmi kolacje.Jak goście sobie poszli po pare młodą przyjechała limuzyna.Ja myślałam że panna młoda jest już w limuzynie ale pan młody siedział na kanapie i czytał gazete.Ja kazałam temu panu młodemu wsiąść do tej limuzyny ale on o dziwo nie chciał dlaczego?No i tak długo czekałam aż limuzyna odjechała ja się rozglądam po domie a tu panna młoda (uprzedzam przedtem widziałam jak panna młoda odjechała z limuzyną)myła naczynia.Potem sobie razem usiedli i przyjechała limuzyna i zaraz potem odjechała.Nie wiem co to miało znaczyć ale dziwne było i do tematu.
|
![]() |
|
![]() |
#712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, czy to tutaj pasuje, ale gdy coś tam budowałem przy włączonym moveObjects, budując basen, rozkazując rodzince się w nim kąpać, a następnie usuwając zbiornik wodny, Simy pływały w betonie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
|
![]()
No tak, nie wierzycie mi, sama bym sobie nie uwierzyła... Ale naprawdę miałam coś takiego
![]()
![]() |
#714 |
Guest
|
![]()
Ja miałam coś takiego że moja simka wróciła z pracy to zamiast iść do domu to gdzieś wyszła, tak że nikt nie wie gdzie i po 10 simowych minutach wróciła z krasnalem ogrodowym wyszczerzyła zęby zrobiła chytrą minę i schowała krasnala za plecy. Szkode że fotki nie zrobiłam:p
|
![]() |
![]() |
#715 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Reputacja: 17
|
![]()
Sim - Aga ja też miałem taki sam przypadek, tylko że moi simowie codziennie wieczorem szli po te krasnale ogrodowe gdzieś.
![]() |
#717 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś simka była w ciąży. Gdy wymiotowała .. raczej jak już skończyła wymiotować i wykonywała następną czynność to za nią ciągły się takie 'wymiociny' jakby jej z pleców wyciekały
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Reputacja: 17
|
![]()
U mnie zdarzyło się tak: Szczepan Marzyciel zaczął, a raczej jego skóra zaczęła się pokrywać takim czymś szarym jakby stawał się vampirem tylko głowa została mu murzyńska - nie ściemniam. Widocznie błąd gry.
![]() |
#720 |
|
![]()
jak u mnie w jednej rodzince matka chciała zawieśc córkę do szkoły to sama pojechała a dzieciak został
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|