![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Oj trochę się nazbierało, niestety karta graficzna mi padła i nie miałem dostępu do komputera
![]() Björk - Dziękuję uniżenie i cieszę się że się podoba ![]() Jinchüüriki - Dziękuję ![]() Helena - Dziękuję i niestety nie będę mógł dać domku do pobrania, są tam dodatki których nie wolno udostępniać ![]() Julia - Dziękuję ![]() Aniołek - Wiedziałem że coś zrobiłem źle jeśli ogród miał być francuski, dziękuję za uwagę i komentarz ![]() Justka - Łazienki były jak wiadomo remontowane, ale też nie powiedział bym że są jakoś strasznie szalone ![]() ![]() Daaagi - Dziękuję ![]() Matti93 - Dziękuję ![]() Dziurawiec_Skąpolistny - Dziękuję ![]() Dominic - Dziękuję ![]() kubuss - Ogród jest geometryczny ponieważ miał być w stylu francuskim ![]() ![]() ![]() Mia Magda - Dziękuję ![]() Vicia - Dziękuję ![]() Szymon - Dziękuję ![]() Irys - Dziękuję ![]() Symfonia - Dziękuję ![]() Paka - Tak ogród w stylu francuskim czyli będzie kanciasty i geometryczny ![]() Umywalek są dwa rodzaje, ale niestety nie wiem co to jest kibel, chyba że chodzi o sedes ![]() ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Steve - Mógłbyś napisać napisać czemu Ci się nie podoba? ![]() ![]() Sumując następnym razem o ile będzie to stary dom postaram się zrobić łazienki "z epoki" ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam innych do oceniania ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|