![]() |
#62 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ha!
Ja zrobilam juz kompletne zamieszanie. Znacie Sergiuszke Desperatke? Albo Karen Gast? Obydwóm: - Zmienilam wyglad - Twarz - Charakter - Imie (Sergiusz - Sabrina, Karen - Caroline) I jeszcze jedno - mam dosc tych glupot - wzielam 'Make selectable' i po klopocie! Kontroluje te kretynki ![]() Jakby co kresle interakcje...
Ostatnio edytowane przez Alisha : 08.03.2009 - 18:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Alisha, wymiatasz xD.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Moją ulubioną opiekunką jest Klara Lawson!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 10
|
![]()
I jeszcze jedno!
![]() Niebawem skoncze moja komedie o niankach - i pokaze wam sytuacje: Nianka wyjmuje niemowle z hustawki z netu. Trzyma ja nad jej glowa i troszke z tylu, kuca i dopiero kladzie dziecko na ziemi. O_o WTF?! ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Raz miałam fajną opiekunkę, robiła co trzeba.
Inna zaś nie zajmowała się dzieckiem więc chciałam ja zwolnić. Niestety nie było opcji zwolnij, tym sposobem Henryka jakś tam prawie zamieszkała z moją rodziną. Wużerała z lodówki, okupowała wannę... Gdy zaczęła spać w małżeńskimłożu, a moja simka, nora bene w drugiej ciąży była już wycieńczona z niedoborów wszystkiego i miała zamiar umrzeć, zamórowałam opiekunkę w łazience. Tym sposobem ocaliłam rodzinę od psychopatycznej niani. Jak myślicie, to było zamierzone, czy brak opcji zwolnij to błąd w grze? |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Mi zawsze coś myje, naprawia, sprząta. Z psami wychodzi.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 11
|
![]()
Grałam sobie w "the sims historie z życia wzięte". Opiekunka przyjechała, specjalnie nie zajmowała się dzieckiem, bo już chodziło do szkoły i nie trzeba było go karmić. Babcia wróciła z pracy, a po niańkę przyjechała taksówka i z niej wysiadł jeszcze jeden babsztyl!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Zatrudniam tylko wtedy, gdy dziecko jest niemowlęciem, bo mamusia idzie do pracy, później rodzice uczą malucha wszystkiego, co niezbędne do prawidłowego funkcjonowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|