![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Normalny poród
![]() Zeby simy nie chodziły tylko po liniach prostych,ale były tak swobodne jak normalni ludzie,denerwujące jest jak trzeba rzeczy przestawiać bo nie mogą przejsc ![]() Więcej opcji z np.czesanie włosów,mycie zębów,prsowanie itp |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi brakuje:
Wtyczek i gniazdek (skad te urzadzenia biora prad, do licha?! ![]() Golenia sie (kiedys kiedy usunelam lustro w domu kiedy mialam sima mój Tata spytal: 'A jak sie bedzie golil?') Konii Rybek (tylko 3 typy akwarii ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 11
|
![]()
Prasowanie, pranie, nieodosobnionych parcel, powinny być zamiast nich takie przejścia, parki itd., więcej swobody ruchu, nie tylko po l.prostej, tak jak powiedziała Saheli019.
No i oczywiście jeszcze wiele, wieeeeeele innych rzeczy, ale nie starczy miejsca, jak się rozpiszę =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Ja chcę tylko, żeby simy mogły myć zęby, czesać się, wiem, że byłoby to utrudnieniem, ale też urozmaiceniem.
![]() |
#36 |
Reputacja: 11
|
![]()
omega, myć zęby mogą -> w OŻ dochodzi lusterko, które ma tą opcję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Ja bym chciał, żebym mógł Simami do ich prac, szkół zaglądać, jeździć samochodami po mieście ( strzałkami oczywiście) , ustawiać rzeczy pod kątem jakim tylko chce....xd
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Organów płciowych u simsów xD
![]() |
#39 |
|
![]()
Uuuuu,mi dużo brakuje w tej grze
![]() Chciałabym,żeby: -ubrania dzieci simow sie brudzily i zeby mamy praly brudne ubrania, -simy mogly jezdzic na rowerze i zeby mozna bylo uczyc dzieci jezdzenia na rowerze, -zeby nie bylo tak,ze jak mam zamkniete drzwi NA KLUCZ,to zlodziej i tak wchodzi do domu,tak,jakby nie byly zamkniete:/, -zeby bylo wiecej kanalow telewizyjnych,np.Animal Planet ![]() -zeby bylo wieeeeeecej rzeczy do kupienia w katalogu kupowania,m.in.mebli i dekoracji ![]() -zeby byly kioski i sklepy takie jak np.Carrefour lub Netto ![]() -zeby bylo wiecej ubran do kupienia ![]() -zeby simy mogly miec Internet w komputerze i zeby wchodzily na fora lub strony z grami,ktore podwyzszalyby wskaznik zabawy, -zeby simy mogly miec telefony komorkowe, -zeby przy tworzeniu simow byly wieksze mozliwosci doboru fryzury,wlosow i zeby mozna bylo robic pasemka ![]() -zeby przy tworzeniu simow mozna bylo wybierac wiecej cech charakteru,lub zeby mozna bylo samemu dodac pewne cechy charakteru... I jeszcze wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele innych rzeczy bym chciala w Simsach,ale nie chce mi sie wszystkich wymieniac. ![]() ![]() ![]() Jeżeli ktorekolwiek z rzeczy,ktore tu wymienilam,sa w dodatkach do TS2,to przepraszam,ale mam dodatek,ale tylko TS2 Zwierzaki i nie wiem,co jest w innych dodatkach. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() Asia EDIT: O!I jeszcze:żeby można było zaglądać do pracy i szkoły simów i żeby można było tam nimi sterować,np.dziewczynka jest w szkole i idzie do odpowiedzi np.na polskim,i na ekranie by się pokazywały pytania,na które dziecko ma odpowiedzieć i by się klikało na którąś z odpowiedzi i nauczyciel pod koniec tych "pytań" by wpisywał ocenę za odpowiedź do zeszytu dziecka!To byłoby super!Oczywiście sterowałoby sie tylko własnym simem,a nie wszystkimi! ![]() Aha,i jeszcze otwierania okien mi brakuje!!Przecież Simowie w ogóle nie wietrzą tych pomieszczeń...:/ Ostatnio edytowane przez Nieidealna : 02.04.2009 - 11:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Właśnie chodzenia do pracy,sąsiadów.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |