![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy pomysł, trudno powtórzę się- z wykonaniem gorzej.
Ale klimat utrzymałaś dlatego fajnie wyszło. Mgła jest świetna i w ogóle zdjęcia bryły w nocy < 33 9/10 |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
Zacznę od tego, że bryła jest prosta, ale akurat odpowiednia jak na niewielki "domek". Utrzymana w "mroku i tajemnicy" czyli znakomicie oddaje charakter magii . Ogród ponury, ale gustowny, a w szczególności spodobały mi się drzewa
![]() Jak dla mnie projekt wypadł znakomicie i dlatego moja ocena to 10/10
#25 |
Reputacja: 14
|
![]()
Na zewnątrz dom bardzo mi się podoba. Naprawdę czuć magię miejsca. Tylko to prostokątne jeziorko czy bagno mogłoby być mniej prostokątne.
![]() Co do reszty ... bardzo, ale to bardzo ładne dodatki z internetu. To one tworzą ten niesamowity klimat. Autorom tych mebli ogromnie gratuluję talentu i oryginalności w tworzeniu dodatków ![]() Jeśli chodzi o ustawienie mebli, to trzeba przyznać, że ustawione są całkiem zwyczajnie. Na rzucie widać że w pomieszczeniach jest dużo niezagospodarowanej przestrzeni. Najgorzej pod tym względem jest w korytarzu, bo zdaje się, że poza skrzynią nie ma tam nic. Dodatkowo ten wieszak bardzo nie pasuje, no i alarm też. Poza tym, nie wiem dlaczego mając tam tyle miejsca, postawiłaś skrzynię w oknie. W salonie fatalnie prezentuje się telewizor. Obrazy również nie komponują się najlepiej z tymi pięknymi dodatkami z internetu. W kuchni meble są bardzo ładne, ale gdzieś zgubiłaś czarodziejski klimat. Myślę, że główną winę za to ponosi biała ceramiczna podłoga i koguciki na ścianie. Ustawienie mebli w prostej linii pod ścianą również nie zachwyca. Na chyba każdym blacie coś stoi. Wygląda to, jakbyś ustawiła te przedmioty "na siłę". Nie podoba mi się to. W pokoju magii najbardziej powinno czuć się jej klimat. Tymczasem tam ta magia jakby jest, ale bardzo ulotna. W sypialni zachwyciły mnie meble, więc składam kolejne wyrazy uznania dla ich autora. Ustawione jednak są tak bardzo normalnie, w rzędzie pod ścianami, ale w całokształcie sypialnia jest naprawdę ładna. Jedynie obrazy nie pasują do całości. Łazienka jest ładna. Poszukam sobie innych Twoich domków do obejrzenia ![]() Miłego dnia ... ![]() ---------- ...
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 24.03.2009 - 06:06 |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Domek w mrocznym klimacie-podoba mi się. Tylko że ta kuchnia nie pasuje do tego klimatu, ale można na to przymknąć oko.
Fane dodatki (mroczne obrazy), które podkreślają charakter. Jak na dom czarownict to: 10/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
super
![]() 10/10 ![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
No nie za bardzo - 7/10
![]()
#29 |
Guest
|
![]()
Świetny domek. Ma swój klimat (faktycznie, mgiełka jest boska).
10/10 ![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
stworzony fantastyczny klimat
bardzo mi sie podoba 10/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |