![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakby nas nie lubiła, to w ogóle by nie pisała. -.-'
Nie każdy ma pół dnia na pisanie i nie w każdej chwili ma się pomysł. Świetnie. Styl pisania, zdjęcia itd. Ciekawe jak się zakończy?. Czekam ^^ ;] 10/10
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
kotek, no właśnie :}
ale miło mi, że Tusia przejawia takie zainteresowanie XD :* |
![]() |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
Haa, nabyłam wenę (w sklepie na rogu
![]() Napisałam właśnie kilka pierwszych linijek tekstu i myślę, że za kilka dni skończę, podeślę do pani Super Moderator, pstryknę fotki i machnę na forum. A wy nie ważcie się nawet krytykować! Ma być jednogłosne (?) WOW xD Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
obiecuje że na pierwszą linjkę tekstu swojego komentarza napisze słowo <lol> ,na drugą <wow> ,na trzecią <super> no a na czwartą <extra>
|
![]() |
![]() |
#216 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy następny odcinek? Bo już nie mogę zasnąć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
UWAGA!
Zawieszam pisanie "Więziennych melodii" na czas około 2 - 3 tygodnie. Przepraszam, mam nadzieję, ze zaczekacie. |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]()
Smutne... wzruszyłem się troch. Ale mam nadzieję, że w ko ńcu Nick trafi do pierdla, albo nasza główna bohatekla stanie się draniem i go zastrzeli ^^
|
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Ech, cudowny brak zainteresowania :>
|
![]() |
![]() |
#220 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Co tu jest do komentowania?
Ale dobra, niech Ci będzie... O nieee, tylko nie to! ![]() DWA, TRZY tygodnie?! Chyba pójdę się pociąć, bo nie wytrzymam! <beczy> O to Ci chodziło? W takim razie masz co chciałaś mieć. A na przyszłość trochę cierpliwości i zrozumienia dla czytelników ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|