![]() |
#331 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Reputacja: 17
|
![]()
O M G!! Jaki śliczny mały Morti i Kasia Langerakówna, ale Bella to nie przypadła mi do gustu jako dziewczynka.
![]() |
#333 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czemu, ale Bella w trójce wygląda mi na takiego małego... eee... pulpeta. Kasia Langerak jest do niej uderzająco podobna - gdyby tam pod miniaturką zdjęcia nie pisało "Kaylynn Langerak", pomyślałabym, że to Bella. Chociaż dziwna sprawa, bo jak kliknie się na powiększenie, fotka podpisana jest "Bella i Mortimer", więc zostaję przy swoim wcześniejszym zdaniu. Poza tym Mortimer przypomina mi tego chłopca, Damiena - głównego bohatera filmu "Omen". Ma takie paciorkowate, ciemne oczy i dziwne spojrzenie
![]()
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
Dobra ja też sie pobawie^^. No więc ja zauważyłam że siostry Kalente miały dziadka-kosmite. Wymyśliłam że one były w zmowie z Donem i on zaprosił Belle do siebie i namówił żeby popatrzyła przez teleskop a potem przylecieli przodkowie sióstr i ją porwali.Zauważyłam też, że brat Belli (nie żyje) był mężem Diany! Może on znalazł akta planu sióstr w ich domu a Dianago zabiła bo by wszystkim rozgadał O_o ok za bardzo sie wczułam
|
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
Najbardziej ciekawi mnie fakt dlaczego porwali ją kosmici akurat w domu Dona moim zdaniem jest to podstęp Dona tylko dlaczego???
|
![]() |
![]() |
#336 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]()
Gdyby wszyscy mówili prawdę co widzieli i czego nie widzieli to wkrótce na pewno dałoby się wszystko złożyc w logiczną całośc. Ja gram od dawna w te simsy i jeszcze nigdy nie spotkałam Belli :/ Przywrócilam ją boolpropem i miała w drzewie genealogicznym całą rodzinę Cwir ale za to kiedy weszlam w jej kontakty to znala tylko Nine i Dine Kaliente! Miały z Bellą po 30 punktów przyjazni!!! Dlaczego tylko je znala???
|
![]() |
![]() |
#338 |
|
![]()
A ja tak zupełnie z innej strony... Wzięłam to z Simspedii, ktoś potrafi to wytłumaczyć?
"W The Sims 2: Na studiach, gdy Aleksander idzie na studia, pojawia się filmik w którym występuje Bella. Nie przywraca to jednak postaci do gry".[/b] Jak posłałam Aleksandra na studia, nie miałam żadnego filmiku... A może coś przeoczyłam? Albo jeszcze to: "...Mieszka ze swoją żoną Bellą i córką Kasandrą w domu, który później (w The Sims 2) się zmienia. Jak wskazują jego wspomnienia, stary dom spłonął". Nie zauważyłam, aby we wspomnieniach Mortimera było coś o spłonięciu domu. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 12.04.2009 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
A mi się Bell pojawia jak Alex idzie na studia... ma nawet obrączkę na palcu.
|
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
Właśnie dzisiaj wysłałam Aleksandra na studia i faktycznie, Bella była obok niego na filmiku:
[IMG]http://i41.************/rcuam1.png[/IMG] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|