|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Owiele lepiej tekst lepszy tylko dużo rzeczy jest podobnych z odcinka 1
-Dziękuje że przyszliście i o szalu. Zdjęcia mają o wiele lepszą jakość i widać co się dzieje 7/10
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Lepsze zdjęci, ale dalej wszystko dzieję się za szybko. Podoba mi się fabuła.
7/10 Skusiła bym się nawet na 8, ale mam nadzieję, że jak dam 7 to zmotywuję Cię to do działania.
![]() |
#3 |
|
![]()
mało ambitne. błędy rzucają się w oczy, praktycznie same dialogi.
proponowałabym poczytaj coś bardziej ambitnego i wymyśleć coś na własną rękę, a nie brać gotowy praktycznie scenariusz <nie wiem, nie oglądam, nie czytam, nie znoszę> zdjęcia : z 1 odcinka były tragiczne. teraz trochę się polepszyło. agresywna zadecka to nie jest nic fajnego. taką to można zwalić jednym ruchem ręki. i jeszcze jedno : Miley (niech będzie z dużej) była w domu, kiedy fotograf jej robiła zdjęcia? bo jakoś nie podchodzą mi szyby wentylacyjne w domu, a zwłaszcza w jakimś pokoju.... a poza tym są z reguły małe, więc jak tam się miała zmieścić dorosła osoba? bez oceny.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Niepokorna-Wkurzyłem się.....pisze, że fabułe, odcinki pisze sam!!...a nie biore z serialu.A szyby wentylacyjne są w niektórych blokach
Nysia-Dzięki....nikt ci za złe tego nie ma...ponieważ pomagasz mi Dziękuje wam bardzo a następny odcinek za 2 dni |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
KAŻDY autor, BEZ WYJĄTKU (!) musi być przystosowany na KRYTYKĘ. nie wiem, nie ogldalam calej tej hany montany czy jakos tak -> ale z reklam w kinie widzialam, ze szatynka idzie na casting i spiewa. kupuje sobie blond peruke i jest gwaizda. faktycznie, nie sciagane z serialu. pozdrawam. i radze poczytac cos ambitniejszego /offtop
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
Odcinek 1: Szczerze? Nudny. Mógłbyś opisać ciekawiej i wolniej całą akcję żebym miała czas się w to wciągnąć...
Odcinek 2: Dziwne, że na początku odcinka ona jest gwiazdą, ale w pierwszym jeszcze nie była. Faktycznie, poprawiły się zdjęcia. Samej panny Montany nie lubię, ale nie będziemy dyskutować o gustach, prawda?
![]() |
#8 |
|
![]()
Za szybko wszystko się dzieje. Tutaj koncert, tutaj fotograf, a tutaj już jakiś incydent ze zwierzakiem! Opisuj uczucia.
Jeśli chodzi o rozmowę z fotografem, to od kiedy kobieta mówi o sobie w rodzaju męskim? ![]() Zdjęcia co prawda się polepszyły, ale wciąż mi w nich czegoś brakuje. Dlaczego kot Miley ma takie wielkie uszy? Rzadko się zdarza żeby nastolatka chciała mieć tapetę w świnki. Jak już mówiłam, ocenię po następnym odcinku |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
GurenTen kot to lemuro-kot.
![]() Ostatnio edytowane przez Katara : 13.04.2009 - 20:39 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bo postaci w ogóle nie przypominają bohaterów. Niesmaczny maxis. Sorry, 3/10
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|