|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest najlepszy wiek u simów? | |||
Bobas |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 5.62% |
Dziecko |
20 | 2.68% |
Nastolatek |
281 | 37.62% |
Dorosły |
378 | 50.60% |
Staruszek |
11 | 1.47% |
Młody dorosły |
15 | 2.01% |
Głosujących: 747. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
A ja uwielbiam grać nastolatkami. Dlaczego? Bo wydaję mi się tacy jeszcze ''nieobeznani'' ze światem. jeśli mają aspiracje romansowania, chcą całować się, a gdy juz do tego dojdzie to wydaje mi się to takie śmieszne. Np. na kanapie. ''Rzucają się'' , co chwilę zmieniają pozycję i to tak fajnie wyglada
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Lubię bobasy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
emeryci tez sa spox
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie nastolatków. Pierwszy pocałunek, stała sympatia, wymykanie się z domu. Natomiast nie lubie bobasów, trzeba się śpieszyć, a one się tak powoli uczą...
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytat:
człowiek nie chodzi do roboty (ale może) a zarabia co prawda jest już w sile wieku ale ciągle może nawet z dziećmi nie ma problemu- zawsze może adoptować same plusy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja uważam, że najfajniejszy jest wiek dorosłego, ale w porzo jest też wiek nastolatka i emeryta. W NS fajny jest zapewne także wiek młody dorosły
. |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
ja lubie grac nastolatkiem bo mozna robic szalone rzeczy, dorosly tez jest wporzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Bobasek (i jego zabawki... szczególnie, gdy wali misiem o podłogę i gryzie lalki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
wg. mnie to nastolatek i dorosly
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo lubię małe dzieci (bobasy), nastolatki i dorosłych... Dorośli mają najwięcej opcji, nie muszą się uczyć itp. Nastolatki mają fajne żyice, ale te prace domowe....fuj!!! A bobasy mają chyba najlepiej- nic prawie nie muszą robić (no dobra, uczyć się swojego imienia itp.)...Najlepiej jest, jak się bawią- to normalnie trzeba zobaczyć!!!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|