|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wiecie, jak jeszcze kiedyś nigdy nie widziałąm Mikusia (
) To mysślałam, że to jakis grybas na cztery kratki :lol:, że jest niski, i że mu się gęba szczerzy :lol: A tak to co Zwykły sim w przebraniu ^_^ Poziomko mikołaj jest wszędzie - we wszystkich dodatkach
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A ten koffany niedźwiadek to mnie nawiedza codziennie!
Nie mogę zniesc tego, że chodzi jak baletnica i mruczy przy koszu. Mam jeszcze pyt: czy zdarzyło wam się, żeby przyszedło klown? Natrętny , prawda?
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
a w jakim dodatku jest clown? bo mie nigdy ni odwiedził <_<
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
clown jest w swiatowym zyciu i przychodzi jak rodzinka jest smutna
![]() u mojej kolezanki (bo ona ma swiatowke) przyszedl i lazil, i lazil az rodzinka miala lepszy humor to se poszedl
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a wiecie o tym ze jak przyjdzie klown to mozna zamowic przez telefon Usługi../Łowcy kaunów ? :lol:
i przychodzi taki gosciu co sie nazywa odklauniacz szymon :lol: :lol:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Eee i ta usluga lowca klaunow jest w swiatowym zyciu?! chyba nie?
A mam jeszcze jedno pytanie moze troche glupie ale jak wy rozpoznajecie jak sie te ludki nazywaja? no np. jak ty poznales ze ten gosciu sie nazywa odklauniacz Szymon? gdzie to pisze? :unsure: |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Eh, clown przychodzi, kiedy ma się w domku OBRAZ Z CLOWNEM...
Wyświtela się napis: Nieszczęścia chodzą parami, a w tym domu już jest kupka nieszczęścia czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ja nigdy nie kupuje tego obrazu bo jest bez smaku i tyle....
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Wiem, że bez smaku...
Ale i tak, jak clown przyjdzie >>Łowcy clownów<< zabierają obraz. Ale przed tym jest niezły pościg ![]() Szkoda, że ten clown nie daje spać i w ogóle...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|