Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.05.2004, 10:10   #91
Harimatris
Guest

Domyślnie

Przylazł do domu i zaczął latać i robić zdjęcia mojemu psu, który akurat sikał pod krzakiem... <_<
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.05.2004, 14:10   #92
Sutek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Raf_use@Apr 18 2004, 07:53 AM
Ja myslalem ze tej mendy fanatyka nie mozna sie pozbyc i ze jak juz raz przylazl to bedzie przylazil juz zawsze...Szczesliwie okazalo sie ze gdy moja simka zaprzyjaznila sie z pewna iloscia simow o nazwisku Każdy - fanatyk zniknal! I wreszcie nikt za moja simka nie lazi
Mozliwe. W instrukcji jest napisane ze "jesli nie bedziesz dbal o swoich fanow, fascynacja niektorych osob osiagnie niezdrowe rozmiary" :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.05.2004, 16:28   #93
Mateusz22
Guest

Domyślnie

mnie ten fan denerwuje mam go poprostu dośc :>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.05.2004, 16:31   #94
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Mateusz22@May 2 2004, 05:28 PM
mnie ten fan denerwuje mam go poprostu dośc :>
Oh, Ameryke odkryłeś , chyba prawie każdy ma go dość i to jest logiczne no nie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2004, 19:51   #95
Natka_100
Guest

Domyślnie

A ja gdzieś czytałam że kiedy się zatrudni kamerdynera, to wtedy jak ten fanatyk przyjdzie to kamerdyner go pogoni czy to prawda?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.05.2004, 21:05   #96
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Natka_100@May 6 2004, 07:51 PM
A ja gdzieś czytałam że kiedy się zatrudni kamerdynera, to wtedy jak ten fanatyk przyjdzie to kamerdyner go pogoni czy to prawda?
Tak, to prawda "Problemem" jest tylko to, że kamerdyner nie pracuje przez całą dobę, więc niestety nie zawsze jest w stanie spełnić swoją funkcję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2004, 20:17   #97
+pati+

Reputacja: 10
Domyślnie

Wnerwia mnie to że on nawet pojedzie za mną na wakacje!!!I przyszedł jak mój sim sie kompał!!!On jets szurnięty!!!!
stare 07.05.2004, 23:18   #98
FaJnA
Guest

Domyślnie

A ja wiem jak sie go pozbyć Na tej stronie http://members.lycos.co.uk/shaklin/home.htm w tej kategorii ::.Spezial.:: na 2 jest takie coś o takiej nazwie Neue Interaktionen für die STARS und FAN i ajk to się ściągnie to można się przytulać z fanem ,ale również można go zniknąć Bo czasem opcja ta w simsach nie jest skuteczna,a ta przynajmniej znika go na dłuższy czas.Jak się ściągnmie tą opcję to bedzie można tez z gwiazdami rozmawiać normalnie.BO zazwyczaj jak rozmawiamy z jakąś sławną osobą na początku to nie ma opcji typu ptzytul po przyjacielsku a tu jest
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2004, 08:02   #99
Nindë
Guest

Domyślnie

Z jakiejs stronki bylo rownierz...Cos takiego..Jak sa lowcy kalunow...To tez sa lowcy fanatyczych wielbicieli..Tacy sami na czarno ubrani i z tym swoim urzadzeniem tylko ze lapia fanatycznych wielicili ale nie apmietam stronki..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2004, 11:50   #100
+pati+

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by FaJnA@May 8 2004, 12:18 AM
A ja wiem jak sie go pozbyć Na tej stronie http://members.lycos.co.uk/shaklin/home.htm w tej kategorii ::.Spezial.:: na 2 jest takie coś o takiej nazwie Neue Interaktionen für die STARS und FAN i ajk to się ściągnie to można się przytulać z fanem ,ale również można go zniknąć Bo czasem opcja ta w simsach nie jest skuteczna,a ta przynajmniej znika go na dłuższy czas.Jak się ściągnmie tą opcję to bedzie można tez z gwiazdami rozmawiać normalnie.BO zazwyczaj jak rozmawiamy z jakąś sławną osobą na początku to nie ma opcji typu ptzytul po przyjacielsku a tu jest
A jak to sie sciąga!!!!bo nie moge tego zrobic

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania