![]() |
#91 | |
Guest
|
![]()
W poprzednim od.:
Cytat:
odłozyła słuchawke. -Co sie stało zapytał mąż. -Co ty tutaj robisz-zapytała ze zdziwieniem Kasia -Przyjechałem ,aby Cie przeprosic -odpowiedział Kamil -Chyba sie nie dosłyszałam -powiedziała Kasia -Ale chce Ci wytłumaczyc-powiedział Kamil -Nie nic mi nie tłumacz i Pa bo zadzwonie po policje-przerwała mu Kasia, Kamil wyszedł. NAstepnego dnia dzwoni telefon do Magdy -Halo -powiedziała Magda -Czesc córciu wczoraj nie chciałam Cie martwic ale...-powiedziała mama z płaczem. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r -Halo -powiedziała Magda - przerwało linie tel. -no dobra chodcie juz -powiedziała . Dojechały do shołbiznesu na plan filmowy rozmowa z Magdą ,Robertem trwała dłgo. wreszcie Magda wychodzi..... KONIEC OD.8. |
|
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Alicjo szyko pisz następny odcinek!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
simke oblęzyło ok. 20 dziennikazy wszyscy wypytywali o bramana i dziecko.(pRzed ostatni i najkrótszy odcinek, sorx ale nie mam caczu pisac)
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Droga Alu!
Twoja opowieść jest świetna! Proszę napsz zakończenie. |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
„Jak ciężko jest być aktorką – czyli życie Majki Sims”
Odcinek 5 Następnego dnia Majka przyszła do studia wcześniej (bo już o 06:00) Zastała tam tylko Simholsa, który stał się jej kolejną ofiarą. Wróciła do domu. Zjadła śniadanie, a 10:40 pojechała do studia Sim Bros. Przed wejściem zobaczyła radio wóz policyjny, tłum gapiów i dziennikarzy. Majka weszła do studia. - Co się tu u licha dzieje?? – powiedziała do Ziemniaka udają zaskoczenie - Aaaa – zaczął ryczeć - Przez te wszystkie wypadki chcą zamknąć studio i przerwać kręcenie filmu o Harrym Simpotterze - powiedział przez łzy - Kto chce zamknąć?? – wrzasnęła tak że było słychać ją na zewnątrz - Eeee.....Emulsja Szampon – powiedział Ziemniak - Ale jakim prawem?? - zapytała - To przecież najbogatszy Sim na świecie!! Ona może wszystko!! - odpowiedział To był koniec rozmowy. Majka wiedziała co ma zrobić z Emulsją Szampon. Po tym zamieszaniu Majka poszła do domu Emulsji Szampon. Weszła. - Inperio – wrzasnęła i Emulsja Szampon już jest pod jej całkowitą kontrolą... - Chce przekazać cały mój majątek studiu Sim Bros – wygłosiła publiczne przemówienie Emulsja - Brawo... – wrzeszczał tłum Majka kazała Emulsji pójść do ciasnej komórki. Weszła za nią. - Avada kedavra – wrzasnęła Na podłodze leżało martwe ciało Emulsji Szampon. Stała się kolejną ofiarą Majki. Kto będzie jej następną ofiarą?? Czy może już nikt nie stanie jej na drodze do kariery?? Sama nie wiem, bo nie napisałam jeszcze kolejnego odcinka. ![]() Koniec odcinka 5 |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Odcinek 9.
-Udało mi sie -powiedziała Magda, była bardzo szczesliwa. -Ciesze sie -powiedziała Kasia. -dobra zadzwonie do domu -powiedziała Magda. -Czesc mama co tam u was-powiedziała do telefonu. -Czesc twój brat umarł-powiedziała z płaczem mama -OOOOOOOO......-powiedzieła płacząc. -Ale ja mam dala ciebie dobrą wiadomosc-powiedziała MAgda. -bede grała w filmie i przyjaznie sie z Robertem Lulatarraaa"o. -to wspanile prosze przyjedz szybo dobra ?-no dobrze mamo-powiedziała zmeczona i smutna MAgda. Wiec za prosbą wytłumazcyła to swoim przyjaciółką i Robertowi pojechała do domu ,ale jej kolezanki i robert pojechali z nią -3 miesiące póżniej- zaczeły sie zdjęcia do filmu w tkórym gra Magda i Ola Kasia tez dostała role ,ale ona wystepuje w jednym odcinku . -Jak sie denerwuje-muwi Ola -nie martw sie bedzie dobrze-powiedziała Magda ![]() -Tobie to łatwo muwic-powiedziała Ola. Ty juz jestes GWIAZDĄ. Koniec od. 9. |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Mimo wszystko Alicja.Z ma najlepsze historyjki, przeczytałam każdą część i wyobrażałam to sobie poprostu gicior.
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Po tak długiej przerwie nadszedł czas na ...
Odc. 4 Sabina przyjęła propozycję gry w „X-sim” i wszystko szło jak po maśle – ślisko i z drobnymi wypadkami. Jednak nie grała głównej roli, grał ją Franek Forsa najbogatsza szycha w mieście. Był przystojny, silny i wszystkie dziewczyny go kochały, wszystkie oprócz jednej. Sabina była strasznie zazdrosna o fortunę Franka, s reżyserzy bardziej chwalili go niż ją, to się musiało skończyć. Pewnej nocy Sabina przebrała się w kostium, w którym Franek grał Simlopa i i włożyła jego hełm potem wkradła się do pokoju muzeum, w którym przechowywany był największy diament na świecie i zabrała go. Następnego dnia Franek został aresztowany pod zarzutem kradzieży największego diamentu świata. Sabina pod pretekstem miłości do muzeum i wszystkiego co się w nim znajduje wykupiła świetnego adwokata, który miał udowodnić winę Franka. Franek dostał dożywocie, Sabina zatrzymała diament i ktoś inny grał Simlopa. To był Kropek Kopytko-Smrodkun. Na nieszczęście (dla niego) nie podobał się Sabinie jeszcze bardziej niż Franek Forsa. Sabina Ludek wynajęła snajpera żeby sprzątną Kropka, tak też się stało. Gdy spotkała się z tym snajperem by porozmawiać o zapłacie uznała, że Stanisław Belderowski (bo tak się nazywał snajper) za dużo wie. Wystarczył porządny cios zabytkową kulą do kręgli taty i po Snajperze Stanisławie Belderowskim. „X-sim” został nakręcony, budżet Sabiny zwiększył się o 15.000.000.$ i wszystko było O.K. Pomyślała że zagra w „Mój przyjaciel Simjanin 2” i to zrobiła. Plan filmu, w którym akurat grała Sabina sprzątała Miranda Malanawakapa, ciągle jej dogadywała i podobnie jak Benedykt elektryk krytykowała. Postanowiła zrobić jej piekło, śledziła męża Mirandy, który jechał nad staw „RySim”, on łowił ryby a ona udawała że nurkuje, w rzeczywistości zaczepiła sznurek do swojego samochodu przewlokła go przez dno jeziora i przez dziurę w kamieniu, który na dnie jeziora leżał, a potem zaczepiła go do żyłki Ponowosozoco Malanawakapa – męża Mirandy. Wytarła się i przebrała, a potem uruchomiła auto. Mąż Mirandy, który mocno trzymał wędkę wpadł do jeziora ciągnięty przez samochód Sabiny, tak było póki na jego drodze nie pojawił się kamień. Sabinie teraz ciężko było prowadzić swoje nowe BMW ( to nie drugie BMW tylko dziesiąte, Sabina zmienia samochody jak rękawiczki)więc zatrzymała się, wysiadła i odczepiła sznurek. Nie było już męża Mirandy Malanawakapa. |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ala czekamy na Twoją opowieść!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
No bez przesady. Inni też w to co robią wkładają trochę trudu, nie tylko Ala (bez urazy Alu). Zapewne połowa z Was moi drodzy krytycy przeczytała tylko 2, góra 3 telenowele. Chyba można poświęcić trochę uwagi innym pisarzom, Oni też się starają. Myślicie, że dla kogo Oni to piszą? No bo jak nie to może tylko Ala będzie pisać. Nie chodzi mi o to, że o mojej nowelce mało osób się wypowiada, ale o to, że wpadacie tu i piszecie ciągle o jednej osobie, a to, że któś inny też coś napisał i chce, aby powiedzieć coś o jego dziele to Was nie obchodzi.
Ja w tej chwili poświęciłem swój czas na przeczytanie kolejnego odcinka telenoweli Nai i chętnie napiszę co o nim myślę: Całkiem fajny. Może niewiele osób zauważyło, że historie Nai i Trin mają żadko spotykany gatunek "mrocznej komedii". Nie mam do Was żalu o to, że podoba Wam się inna nowela, ale jak ktoś coś dla nas pisze to wypadałoby coś na temat tej powieści powiedzieć, a nie trąbić ciągle o tym samym motywie. Przed chwilą Nai napisała kolejny odcinek swojej powieści i zapewne miała nadzieję, że ktoś coś o niej powie, a niektórzy trąbią jeszcze o tej z poprzedniego dnia. Nie jestem też zazdrosny o Alę, absolutnie tak nie jest. Ja tylko mówię, że inni też się starają i oczekują na czyjąś opinię, nawet negatywną. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|