|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Hmm,a gdzie komę sprawdzic ile mój komp ma RAM-u???Wiem...jestem strasznie ciemna
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Prawy przycisk myszy na Mój komputer -> Właściwości
|
|
|
|
#4 |
|
|
a czy do laptopów mozna dokupic RAM????
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Tak, do laptopów też można dokupywać
|
|
|
|
#6 |
|
|
Oh ,wielkie dzieki,brakuje mi tylko 64 mb RAM-u,myślicie żeby działało??
PS.Ile może kosztwa 64 mb RAMu??
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
RAM do kupienia jest podzielony na różne ilości, np. 256 MB i 512 MB a nie pojedynczo. Wiem tyle tylko, że 512 MB RAMU kosztuje 200 zł. No ale koniec offtopu. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam na GG
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ok.Wielkie dzienki.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mam ten dodatek.
Jestem zadowolona ;d. B. fajny ^^. Tylko, mam jedno pytanie. Kiedy jest silna chemia.? Bo, gdy tworze simów, to najwieksza ich chemia, to 2 xD. Co zrobic zeby bylo 3.? .
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeśli są dwa simy A i B. Sima A kręcą np. blond włosy, smukła sylwetka i odrzuca smród, to jeśli sim B będzie miał blond włosy, ale otyłą sylwetkę i będzie śmierdział, to będzie tylko chemia 1, jeśli nie będzie śmierdział i miał smukłą sylwetkę, ale rude włosy, to będzie chemia 2, a jeśli "odczekiwania" sima A będą się zgadzać z "gabarytami" sima B, to będzie chemia 3... Nie wiem jak jest na serio, tak mi pasuje "na logikę"
Wracając do tematu, mam ten minipack od kilku dni, ale jeszcze nie korzystałam z dodatków Po prostu dopiero wczoraj zaczęłam grać nową rodzinką, a że jest to młode małżeństwo JESZCZE BEZDZIETNE, to... :shifty:
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|