|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Oczywiście, że tak!
![]() Dobra wiadomość dla wszystkich czytelników mojego FS. Będzie kontynuacja! (jednak ![]() Lily jednak powróci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W The Sims 2? Trochę szkoda, bo sie przyzwyczaiłam do >starych< simsów
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ważne, że w ogóle będzie i bardzo się z tego cieszę. Czekam z niecierpliwością na drugą część. Pozdr.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A co? Wolelibyście w "jedynce"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Rób jak jest Tobie wygodniej
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
no szkoda że w 2 bo jak zobaczyłem że fs jest w 1 to odrazu zaczełem czytać ale lepiej żeby było dla ciebie wygodniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 26
|
![]()
FS niezłe, całkiem niezłe. Chociaż nie mogę się oprzec myśli, że gdyby było robione w dwójce, byłoby... no, powiedzmy równie ciekawe. Na pewno nie mniej. No, tak czy inaczej - NIEZŁE. "Tylko" a może "aż" niezłe, ni mniej ni więcej. Oceniam: 7/10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fajne Od Kuzyna
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hej! Wreszcie FS w jedynce. Fajnie, coś nowego. Owszem trochę za szybko te oświadczyny, ale jak tak długo ze sobą chodzą to dobrze, lecz w tym międzyczasie mogłoby się cos wydarzyć. Oswiadcza się po roku? Czemu nie, znam osoby, które z miłości żenią się po kilku miesiącach. Pospolita historyjka? Dla mnie nie. Lubię takie opowiastki i szczerze mi się podoba i na pewno będę czytać dalej. Nic ciekawego? A czemu niby miałoby być w pierwszym odc. cos ciekawego? Prawdziwa akcja rozwija się dopiero po kilku odcinkach. To co np. powiedzmy od razu by się zaczęła ta super akcja, a znowu bedą pretensje, że nie wprowadziło się wstępu. Dla mnie to fotostory nie jest "denne" jak wyraziła się muppetka. Czuję, że stanie się coś jakby strasznego i ciekawego. Ocenię po 2 odcinku. Pozdrawiam!!
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|