![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Taki mały szczegół, który jest pewnie zupełnie nieistotny. W samej podstawie, posadę mechanika (tego co naprawia sprzęty jak się zepsują) ma Leonard Lewus, choć oczywiście są też inni
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Też taki mały szczegół, niektóre nazwiska które można dostrzec w TS2 NŻ pochodziły jeszcze przed dodatkiem, u simów których można było spotkać przeważnie na parcelach publicznych, nazwiska "hrabiów" również. Wątpie by wszyscy mieliby coś z tym wspólnego. Szczerze mówiąc ja nie widze tu zagadki. Zwyczajny dom
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
http://sims.wikia.com/wiki/Jon_Smith...7s_Descendants
Wskazówka, którzy simowie są potomkami Jonatana Lewusa. |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 10
|
![]()
Naprawdę sorki że odświżam, ale mi się wydaje że jest sposób aby zobaczyć tych wszystkich Lewusów, bez wskrzeszania ich. Byłam sobie na tej parceli obok DUD i postanowiłam opłakiwać nagrobki, to może by duchy wylazły(to była noc).Opłakuję Franciszkę Lewus i nad głową simki pojawił się dymek z jakąś dziewczyną(niebyło takiej w około). Przy grobie Joasi tak samo.
Ja podejrzewam że to one, ale niech ktoś jakoś sprawdzi bo pewna nie jestem. ![]() PZDR~Carolina
![]() |
#96 |
|
![]()
Ja też żadnej zagadki wielkiej nie widzę
![]() Też mi się wydaje że ta rodzinka to wampiry ^^ <trumny w podziemiu>. I Ci co latają po przedmieściu> wampiry> może są z nimi związane - nie wiem ^^ U mnie też jest jakaś Cecelia i facio + Liliana ![]() EDIT: Przypomniało mi się że jakis czas temu grałem jedną simką - nastolatką, wyjechałem ją na przedmieście a tu przechodzi sobie nastolatek, spoko- nic nowego, myślę sobie że dziewczyna samotna to chłopaka jej znajde xD wpisałem boolprop i włączyłem chlopaka do rodziny - A W ZNAJOMOŚCIACH MIAŁ RODZINE ![]() ![]() ![]() Ale przecież oni nie powinni żyć.. Ostatnio edytowane przez GaGasz : 18.02.2010 - 23:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Gdy adoptowałem starsze dziecko, to dostałem Mateusza Kosmokosa. o.O Nie miał mojego nazwiska, tylko to, o którym tu piszemy... o.O
|
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
A więc wskrzesiłam Jonatana Lewusa dzięki temu artykułowi:
http://sims.wikia.com/wiki/Jon_Smith...7s_Descendants (Wielkie dzięki dla Marekosa ![]() A zaraz po nim całą jego rodzine...niby w ich wspomnieniach nic ciekawego nie było...poza jednym małym wyjątkiem. We wspomnieniach 2 lub 3 osób z tej rodziny pojawiło się takie wspomninie: "Błażej Biedak zostawia mi spadek" co bardzo mnie zaskoczyło, ponieważ Błażej jest u mnie małym dzieckiem i on napewno żyje...hmm dziwne ![]() Aaa i jeszcze coś...niby Jonatan jest żonaty, ale ze swją żoną (nie pamiętam imienia xD) miał bardzo mały kontakt. Chciałam to naprawić kodem "boolprop testingcheatsenabled true" więc kliknałam na Jonatana i po koleji Spawn-> Tombstone of L and D a potem kliknełam na "Make me friendly too everyone here". Ok niby wszystko poszło dobrze, ale gdy dałam Pocałuj czule nic wielkiego się nie wydarzyło, zostali tylko najlepszy przyjaciółmi, choć powini się w sobie zachochać i tak samo było z pozostałymi członkami rodziny... Ostatnio edytowane przez Coccinelle : 20.02.2010 - 15:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Nie mam dodatku ale myślę że 2 było wampirami i wylazło na słońce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Ostatnio robi mi się coś dziwnego.
mam sporą 5 osobową rodzinkę i ciężko jest wyrobić z położeniem ich spać. więc specjalnym obrazem ustawiam im energię na połowę i kładę spać. jak już zasną to znów obrazem ustawiam im energię na zero. wtedy oni wszyscy budzą się i idą spać do trumien! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|