![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
GTA San Andreas jest genialna! Kiedyś, dawno czekałem by powstała taka gra i powstała! Gram już w to długo... Nie znudziło mi się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja gram w san andreas
![]() Tylko mam teraz taką beznadziejną misje że szok. Już ją z 7 razy próbowałem zrobić i nic :con: Ogólnie gra zawalista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Przepraszam że pod postem ,ale mam problem.
Bo w drugim mieście mam już misje tylko u Wozziego i nie moge wykonać u niego misji bo on mówi że musze się nauczyć pływać czy coś takiego.Więc gdzie mam sie nauczyć pływać ![]() Prosze o pomoc bo nie mam już więcej misji od tej ![]() EDIT:Już nie potrzeba pomocy ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 18.12.2007 - 21:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
A ja mam pytanie: Czy na GeForce 7050 będzie mi dobrze chodziło na max albo chociaż średnich detalach? Bo zalecana jest GeForce 3 i nowsze więc chyba bede mógł co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
7050 to co prawda integra, ale biorąc pod uwagę wiek GTA SA to powinneś bez problemu na wysokich detalach pograć.
|
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Sory za oftopa ale co to "integra"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Układ graficzny jest zintegrowany z płytą główną komputera - prościej - nie ma osobnego kawałka plastik-metal zamontowanego do płyty głównej (czyli kolejny kawałek plastik-metal - tyle, że większy)
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
nie mam ostatnio w co grac i przeszedlem gta:sa.
i mam pytanie, jak grać w to na sieci? jak to w ogole wyglada, są zadania i to wszystko jak normalnie? co trzeba zrobic zeby grac na necie? |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|