Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.12.2010, 08:55   #91
anjanka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: rozwiązanie problemów ze źle działającą grą

pomocy gra się wyłącza po 5 min co zrobić? karta graf.jest nowa, ustawiałam na niskie obroty i to samo a wczesniej gra działała reinstalowałam z 5 razy i nic czy musze instalować aktualizacje czy co?
anjanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2010, 08:22   #92
Mr0w4

Co mam zrobić jak wgrałem obiekty do podstawy potem do podstawy dograłem akcesoria szybka jazda i nie mam wszystkich obiektów? - Obiekty odinstalowywałem i instalowałem jeszcze raz ale nie działają. Proszę o pomoc

Mr0w4 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2010, 10:05   #93
dawidjj22
Guest

Ja mam problem z drzwiami zewnętrzymi w Sims 3 gdzie one się znajduja? bo na tym obrazku są tylko wewnętrzne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2010, 13:04   #94
Klara712

Odkąd zainstalowałam NA znikają mi interakcje między simami. To znaczy w rodzinie zawsze jest jeden sim(najczęściej mały) z którym żaden pozostały nie może wykonać żadnych interakcji. Co dziwne ci simowie, z którym nie mogę tego zrobić co jakiś czas się zmieniają np. raz jest to dziecko a raz niemowlę. Nie mam żadnych modów a dodatki wszystkie ze store. Co może być przyczyną?
Klara712 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2010, 15:50   #95
Połówka

Dawidjj22 - nie ma kategorii co do drzwi. Wszystkie drzwi możesz sobie dać jako zewnętrze, i wszystkie jako wewnętrzne. Co prawda, to prawda. Nie ma fajnych drzwi, nadających się na zewnętrzne. Możesz jakieś pobrać.

Klara712 - nigdy tak nie miałam... Ale spróbuj odinstalować NA, włączyć simsy, jak będzie działało to zainstaluj jeszcze raz.
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2010, 20:45   #96
Mr0w4

Pomoże mi ktoś z tymi obiektami ? Odpalam bez akcesoriów szybka jazda i ich dalej nie ma

Mr0w4 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2011, 20:52   #97
madziara1840
Guest

Domyślnie Problemy podczas gry

Mam pewien problem chodzi o to ze instalacja i gra przebiega bezbłędnie. Nic nie sprawia trudności jednak gdy chcę postawić ścianę, zbudować basen lub piwnicę gra zacina się całkowicie i po chwili wyskakuje mi niebieski ekran z błędem i komputer się wyłącza automatycznie. Przy grze The Sims 2 mam ten sam problem i nie wiem co z tym mogę zrobić. Proszę o pomoc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2011, 19:14   #98
lawendam
Guest

Witam
Mam problem z grą po aktualizacji. Kryształ nad głową sima czyli wskaźnik nastroju jest czerwony. Im dłużej gram danym simem tym gorzej. Gdy zaczynam grę jest w porządku, potem jego nastrój spada i nic nie jest w stanie tego poprawić. Nie pomaga spełnianie wszystkich jego potrzeb itp. Mam tak ze wszystkimi simami.
Zainstalowałam grę nie dawno, przeleżała trochę na półce i było wszystko w porządku ale zainstalowałam aktualizację i tak się teraz dzieje.
Czy ktoś mógłby mi pomóc, w miarę prosto bo marny ze mnie komputerowiec
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2011, 20:38   #99
Ilona
Guest

a spróbuj kodu testingcheatsenabled true,a następnie z shift kliknij na skrzynkę pocztowa i wybierz potrzeby statyczne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2011, 10:45   #100
agatesiu
Guest

Domyślnie sims3 miasto nie chce sie załadowac

sluchajcie mialam zainstalowane sims3, do tego wymarzone podroze, nowoczesny apartament i po zmroku. chodzily dlugi czas elegancko, nic sie nie dzialo. posciagalam pare rzeczy z neta w stylu ubrania fryzury i koniec - gra totalnie sie zamula, bo w ogole miasto nie chce mi sie zaladowac, 20 minut i nic ;/ wyczyscilam kompa, przeskanowalam, zrobilam defragmentacje, zainstalowalam gre od nowa i nic. jaka moze byc przyczyna?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania