![]() |
#91 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie, nie podoba mi się...
Ma zbyt rozciągniętą twarz, za szerokie usta, o oczach i nosie już nie wspomnę. 3/10 PS. Na wampirzycę nie wygląda ![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdeformowana? Okej. Ale żeby aż potwornie?
Cytat:
![]() I zależy jakie są Twoje wyobrażenia wampirzycy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Mnie wydaje się, że przed "przemianą" Rose wyglądała lepiej. W wersji drugiej wygląda, jakby zaraz miała się rozpłakać - wydaje mi się, że to wina tych trochę zbyt opuszczonych kącików ust. Proporcje między wargami według mnie są zachwiane i należałoby albo górną powiększyć, albo dolną zmniejszyć. I jeszcze jedna rzecz - jej twarz jest bardzo, bardzo pociągła. Może i takie było założenie, nie wiem.
Oczy są według mnie w porządku, ale chyba o milimetry zbyt oddalone od siebie. Nosek też wygląda, jakby się u góry poszerzał, co nadaje twarzy Rose nieco niekorzystny wygląd. |
![]() |
#95 |
|
![]()
a mi się podoba szczególnie po zmianie tylko bym oczy zmieniła 9/10
#96 |
|
![]()
O! Nareszcie jakiś bardziej obszerny komentarz!
Dziękuję bardzo. <dziękuje> A kolor oczu jest dziwny, wiem, ale takie były moje zamiary. A górna warga - wiem, niestety. W każdym bądź razie bardzo dziękuję za komentarze, które napłynęły jakoś niezwykle szybko, jak na ten temat. Wezmę to sobie do serca i postaram się popracować nad tym, co robię źle. Ostatnio edytowane przez Anique : 02.08.2010 - 13:27 |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() Nadchodzi Lucas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam podkreślić, że to, tak samo, jak Rose, wampir. Czekam z niecierpliwością na komentarze. |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Lucas nawet niezły.
|
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Anique simy są ok, tylko jest jedna rzecz, która(według mnie oczywiście) psuje ich wygląd.
To usta. Są stanowczo za szerokie. Chociaż ich proporcje są zachowane w miarę dobrze. No i skróć trochę bródkę przy tworzeniu kolejnego sima, gwarantuję Ci, że efekt będzie leszy ![]()
![]() |
#100 |
|
![]()
Usta miały być takie... szerokie, szczerze mówiąc.
A moim zdaniem w krótszej brodzie wyglądał po prostu źle, chociaż teraz też mi coś w niej nie pasuje. Dziękuję za rady, rudzielcu ![]() :> |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|