![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Beata, do bąblobaru muszą być prawdopodobnie krzesła jak do barku, a nie do stołu
![]() Adamo, chodzi Ci o buydebug on ? O ten kod na kupowanie różnych niedostępnych rzeczy? Wciskasz CTRL+SHIFT+C na górze pojawia Ci się konsola i wpisujesz: buydebug on . Wcześniej wpisz kod testingcheatsenabled true |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Ok. Bo wiedziałem że on jest i go miałem ale zapomniałem ;p dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
A jak budować w apartamentach? Pokazuje się informacja, że trzeba założyć coś na wzór wspólnoty mieszkaniowej, ale jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
|
![]() Cytat:
testingcheatsenabled true buydebug RestrictBuildBuyInBuildings off i juz mozesz budowac apartamenty lub kluby, ale szczerze mowiac blizej sie w to nie zaglebialam, bo tylko dostawialam plytki do drogi (bo nie da sie wybrac dowolnej wielkosci parceli :/) a i próbowalam to robic tylko na pustym apartamencie. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 30.10.2010 - 14:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Ok, dziękuję Wam bardzo. Myślałam, że jednak da się coś zdziałać bez kodów z tym budowaniem.
A napiszecie mi jeszcze, jak przejść na na kolejny poziom gwiazdorstwa? Wystarczy się zaprzyjaźnić z osobistością? A może trzeba rozwijać jakieś konkretne umiejętności? |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
moja simka zaprzyjaźnia się z osobistościami,wykonuje okazje związane z gwiazdorstwem i chodzi do knajp.gdy dostaje coś za darmo albo zniżkę,to poziom sławy też wzrasta.
|
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Mojej Simce skoczyła jedna gwiazdka (z 3 na 4), gdy została dziewczyną pięciogwiazdkowej Osobistości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|