![]() |
#91 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie mam czasu na grę. Dawno już nie dawałam odcinka. Żeby trochę odświeżyć temat dam mały bonus.
Zamiast odcinka będzie dziś krótki bonus. Ritta i Damon Shelder jako nastolatki. ![]() ![]() ![]() ![]() W klubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zainspirowałam się Tuckerami. Zrobiłam jedno zdjęcie z dymkiem. Tekst głupi , bo nic mi nie przyszło do głowy. ![]() W klubie były dwie dziewczyny. Jedna miała być podobna do Helgi Tucker , druga do Henry'ego Choosera. W jednej miałam problem z kolorem włosów , do tego fantazja górą. Z neonowym dresem nie było aż tylu problemów... Helgomonster ![]() ![]() Pani Henry ![]()
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widze że Helga ma siostre Oooo
![]() Damon mi strasznie przypomina Eddiego Kaya Thomasa. . .może po nosie ![]() A zdjęcie fajniutkie, czekam na c.d |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Nie miałam czasu na grę. Dopiero wczoraj pograłam i porobiłam fotki.
Damon przeszedł lekką przeróbkę. Odcinek 10 Wieczór. ![]() Damon bez nadmiernego owłosienia. Zmiana na lepsze ![]() ![]() W ostatnim odcinku była śmierć Damona. Czy pokazywałam rzeźbę , która została? ![]() Wspólny posiłek. Biedaczek musiał jeść mózg i co dziwne , nie przemienił się w zombie. ![]() ![]() ![]() Ritta jadła tosty , nie podzieliła się. ![]() Gwiazda we własnej osobie ![]() Damon już się nie interesuje kamieniem filozoficznym , obecnie tylko kombinuje z alchemią. ![]() ![]() Odkrył jakiś tam eliksir i go wypróbował. Schudł. Reakcja - bezcenna. ![]() W ogródku Damon posadził banany i jabłka. ![]() Pamiętacie żabolka? On dalej nie jest normalny. ![]() Pełnia księżyca. ![]() Ritta wymiotowała. ![]() A do ogrodu dostały się złe zombie. Zniszczyły roślinkę. Musiałam je zabijać , bo dmuchawki nie działały ;( ![]() ![]() ![]() Okazało się , że Ritta jest w ciąży. Damon się ucieszył z tego powodu. Lecz nie wie , co go czeka. ![]() BONUS Ten ktoś woli nie ujawniać swojej twarzy ![]() Damon na miotle. Lamy są wszędzie. ![]() Tylko kilka min Damona. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bezradna. ![]() ![]() ![]() Kościldo-zombie ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Reputacja: 22
|
![]()
Helga jest bardzo sympatyczna. Damon ma ładną bluze, ale nie wiem czemu jakoś mi się nie podoba.
![]() |
#95 |
|
![]()
Dawno ten temat nieaktywny. Nie mam znowu odcinka tylko taki mały 'bonusik' . zafundowałam Damonowi podróż do MF. ritty nie mogłam z nim wysłać, bo w ciąży .
testowałam moda na podróże między miastami jakby co. Zacznę od widoczków z miasta. ![]() ![]() Na swojej miotle popędził do parku. Strasznie dużo ludzi O.o ![]() ![]() Spotkał jakiegoś nerwusa. ![]() Był też ten wróżek , którego imienia nie pamiętam. Józek ? ![]() Wiadomo , co Damon z nim zrobił. ![]() Józek rozpuścił się w powietrzu. Bonus ![]()
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łeeeee, myślałam, że może spotka Tristana
![]() Co to za mod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Ten mod to Nraas Traveler. żeby działał potrzebny jest dodatek Wymarzone Podróże. Dodaje do okolic wakacyjnych miasta w których można żyć.
A Tristan się pojawi za niedługo.
![]() |
#98 |
Reputacja: 22
|
![]()
Piękne widoki
Och niedobry Damon
![]() |
#99 |
Reputacja: 14
|
![]()
Damon się bawi kosztem ludzi
![]() Nie wiem co tu więcej pisać krótko było ![]() Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Z miesiąc nie wstawiałam nic nowego. Spowodowane to było przerwą od Simsów. Rzadko gram.
Do tego obecna rodzina mi się znudziła ; ccc Zaległych zdjęć nie będę już dawać bo jest ich ponad 7300. Strasznie długo bym je dodawała ![]() Nowa rodzinka pochodzi od Larettów. Dziś musiałam się męczyć z imgurem, bo photobucket mi nie chce zadziałać ;cc Rodzina Chique, odcinek 1 Na wstępie mówię, żeby nie czepiać się włosów. Miałam im pozmieniać, jednak doszłam do wniosku, że w obecnych wyglądają ładnie. Przedstawię najpierw trojaków (Katherine, Layla i Nathan). Chłopak będzie się rzadko pojawiał, ale warto o nim wspomnieć. Zacznę od Katherine. Pracuje w ratuszu, nie pamiętam jaki stopień kariery. http://i.imgur.com/0rLtA.jpg Layla jest siostrą Katherine. Jest z zawodu kucharką. Jak była nastolatką urodziła synka o imieniu Carl. http://i.imgur.com/B3U93.jpg Nathan. Nie mieszka z głównymi bohaterami, tylko w małym domu z dziewczyną. ![]() Jeszcze jest Carl (syn Layli) i Lilly (starsza siostra trojaków), ale ich zdjęcia przepadły. Layla się z czegoś cieszy. ![]() Wysłałam wszystkich na plażę (trwa lato), Katherine poszła pływać w wodzie, a Layla z synkiem bawiła się w bitwę na balony z wodą. Miny genialne ![]() ![]() Kilka minut simowych i pojawił się deszcz. Nici z odpoczynku na plaży. ![]() Katherine na deszczu było gorąco. Nie rozumiem tej gry ;// ![]() Wszyscy wrócili do domu przez pogodę. ![]() Przed domem lokaj moknie na deszczu ;// ![]() ___ BONUSY Chuck Norris (ściągnięty z MTS) tańczy Gangnam Style. Ściągnęłam sobie animację i wspomnianego sima i miałam zamiar przetestować czy mi działa. Przez przypadek dałam Chuckowi parasolkę i oto efekt. http://i.imgur.com/UNqCB.jpg Kolejny sim made in CAS. ![]() Brązowy człowiek ![]() ![]() Wieloczłowiek ![]() TS2 w TS3 przepraszam za ramkę, ale zapomniałam ją usunąć http://i.imgur.com/j67uN.jpg
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 05.01.2013 - 15:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|