![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
anie_1981 - Wielkie dzięki
![]()
|
![]() |
#92 |
|
![]()
niestety ja też musiałam zapisać grę w pełnię.. muszę ich przenieść do nowego miasta, bo tak się nie da grać
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
Ale to głupie, teraz mam siedzieć i grać w czasie pełni, nawet jeśli chcę/muszę wyłączyć grę. Też chyba będę musiała, bo zombie atakują mnie nawet w dzień, nieważne czy jest pełnia, czy nie.
![]() |
#94 |
|
![]()
Ja dopiero niedawno zaopatrzyłem się w dodatek i taka moja krótka opinia - wszystko fajnie i w ogóle ale jestem totalnie zawiedziony ilością czarów... nie dość, że są słabe bo w większości dotyczą tylko potrzeb takich jak głód itd. to na domiar złego jest ich cholernie mało. Gdyby nie imponująca liczba eliksirów, które mają dość ciekawe właściwości magiczne to magia w tym dodatku kulałaby oj kulała, a przecież to właśnie jest dodatek o magii... nawet w dwójce było więcej zaklęć i były znacznie ciekawsze.
![]() |
#95 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mnie trochę denerwuje poziom trudności w odblokowywaniu nowych zaklęć przez wróżkę i czarodzieja. U wróżki wystarczy mieć jak najczęściej włączoną jakąś aurę i po kilku dniach jest odblokowywany ostatni czar, a sim w tym czasie może robić co chce. U czarodzieja co chwilę muszę robić 'przyzwij jabłko', 'przyzwij jabłko', 'przyzwij jabłko' i raz na jakiś czas jakieś silniejsze zaklęcie, które uda mi się odblokować. I cały czas trzeba na niego klikać i pilnować , chociaż w tym czasie mógłby zrobić wiele ciekawszych rzeczy...
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
To też racja, mogli dać klasyczną księgę czarów do nauki zaklęć, a samo rzucanie czarów i ich ćwiczenie podnosiło by np. poziom energii magicznej czyli tego fioletowego paska oraz wzmacniałoby czary.
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Ja też na początku listopada zacząłem grać w owy dodatek a więc tak
rozczarowało mnie to że wilkołaki nie mniej jednak mają mało opcji i ogólnie nie wiadomo do czego służą oprócz tych polowań. Czarodzieje rozwinięci podobają mi się można wskrzesić umarłego sima (który staje się zombie) latanie na miotle rewelacyjne, walki dwóch czarodziejów szkoda że nie są kontrolowane jak w jedynce (te pojedynki) ale efekty ładne. Doszło spora ilość czarów, przyzwanie jabłka - ciekawe. Pojawia się pasek wskaźnik mocy magicznej pomysłowe jednak szybko się kończy. Wróżki to najlepsze stworzenia które doszły do tego dodatku, sporo opcji najlepszy jest dom dla wróżek można płatać komuś wróżkowe psikusy. Podobają mi się efekty skrzydeł, doszło dużo ubrań dla tych stworzeń. Jedyny minus który znalazłem to że emanowanie aurą zabiera dużo mocy magicznej moim zdaniem powinno iść to wolniej. Duchy to nic ciekawego normalny sim z dziwną muzyczką przenikający przez ściany. Wampiry - rewelacja udoskonalone w najmniejszym szczegółu nic dodać nic ująć. Jeszcze wszystkiego nie sprawdzałem bo nie zgłębiałem się za bardzo i wielu rzeczy jeszcze nie odnalazłem. Ocena dodatku: 8/10 |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zatem zaczęłam próbować dodatek. Grąłam dopiero 2 rasami, wkrótce wypróbuję inne.
Wróżki są jak dla mnie nudne, nie przypadły mi do gustu. Tymczasem, podobają mi się wilkołaki. Bardzo szybko rozwijają umiejętność alchemii, są dobre w zbieractwie. Obiekty są wyśmienite, można stworzyć typową słodką chatkę jak i "nawiedzony" dom w środku lasu. Również ubrania są genialne, przypominają mi te z "Harrego Pottera". Jak na razie to mój ulubiony dodatek, serdecznie polecam.
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Moje uczucia są mieszane. Jak już ktoś napisał, szału-czaru ni ma, a raczej mało czarów a 90% mikstur mi nie potrzebne. Wilkołak może być, wróżek się boję i nie zauważyłem żadnej różnicy w wampirach...
Bolą mnie zombie, mówią simowym głosem i co chwila sie garbią, a potem nagle stoją prosto i gadają o pogodzie z innymi, by za chwile była interakacja "Atak zombii"
Ostatnio edytowane przez Hefalump : 12.02.2013 - 08:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja dzisiaj kupiłam ten dodatek i muszę wam powiedzieć że jestem z niego zadowolona na razie testuje czarodzieja
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|