|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]()
Cóż, mogę na chwilę obecną zaproponować jedynie uaktualnienie hasła. Dobre hasło powinno się składać z liter dużych i małych, cyfer oraz znaków takich jak ! @ # etc. Nie radzę używać haseł składających się z samych słów. Ponadto nie powinno się mieć takiego samego hasła do konta i poczty.
Co do IP, z tego co widzę są na czarnych listach, a więc są popularne ze swojej raczej złośliwej aktywności. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
http://forum.thesims.pl/member.php?u=40672
Dlaczego te konto ma bana? W dodatku napisane jest, ze multikonto Nightfall? Który admin taki mądry? Dla wyjaśnienia, konto należy do mojej siostry, która i tak nie korzystała z tego konta, więc najakiś czas używał go obecny Nightfall... Brak słów po prostu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
ale czy w sumie było to zgloszone administracji?,może jak byś zglosiła to by nie bylo problemu ![]() pozdrawiam... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Właśnie zgłaszam skargę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
składam zażalenie na Ilonę. jej prawo do noszenia rangi administratora jest grubo przesadzone. ranga administratora powinna zdobić nicki, osób z wyższym ilorazem inteligencji od Ilony. nie jest to próba obrazy tej użytkowniczki, aczkolwiek niezaprzeczalnym jest, że na to spostrzeżenie złożyło się założenie przez nią "nieudanego" gdzie słowo "nieudany" jest raczej słowem rangi lekkiej, tematu. jak dla mnie, powinna ona zostać zdegradowana do poprzedniej rangi. wybaczcie ale od takich występków drażni w oczy. taka sytuacja, nie powinna się przytrafić osobie, odpowiedzialnej za forum. a zamknięcie i usunięcie tematu świadczyło tylko i wyłącznie o jego (nie)przydatności.
pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Reputacja: 12
|
![]()
Rudzia poprosiła mnie o umieszczenie tego tutaj:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kenny McCormick : 05.10.2013 - 23:40 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Nie wiem jak możesz nie czuć się głupio z powodów, tak jasnych, że aż szkoda marnować na to palce, a ty Kenny nie wiem jak mogłeś wziąć w tak chorej sprawie udział. Jedyna sprawa którą się zgodzę... chodzi o Rudzie. Co prawda, praktycznie rudzielca nie znam, ale myślę, że każdy potwierdzi to, że na forum sprawowała się dobrze. Danie bana na zawsze to przesada. Wiem, w księdze nie można robić offtopu, ale chciałem tylko wyrazić swoje zdanie. Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 06.10.2013 - 01:09 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Pozwolicie, że się wypowiem.
Nie mnie oceniac sytuację, bo jej nie znam, ale ta wypowiedź od Altaira to przegięcie. Cytat:
Nie zgodzę się też do opinii o Libby. *** Ja rozumiem przyjaźnie, etc. Ale bez przesady... Te posty pokazują jedynie poziom, który reprezentują osoby, które to pisały. Naprawdę miałam Was za nieco poważniejszych. Czy nie możecie tych wszystkich spraw załatwic między sobą, a nie wywlekac ich przy każdej mozliwej okazji? To właśnie te wszystkie Wasze spory, niedomówienia zniszczyły atmosferę na forum. A wystarczyłaby szczera rozmowa na GG, czy privie. Dobra, koniec kazania. Teraz, idźmy już spac. Jutro będzie nowy, lepszy dzień. Dobranoc!
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 06.10.2013 - 00:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Maqrƴǁ został już za to odpowiednio nagrodzony, chciałam dać perm bana,ale dostał na 3 m-ce
do niego dołączył Kenny McCormick za udostępnienie prywatnej wiadomości na FB |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
I rowniez nie mnie sie wtracac w wasze sprawy, bo czuje sie jednak daleka od tej dzieciniady, ale nie przesadzacie z tym rozdawaniem banow? ban az na miesiac kennemu? za to ze 2 osoby kazaly mu wstawic posty w swoim imieniu? moze I to bylo glupie, ale kara tez nie madrzejsza wedlug mnie. co do bana rudej - nie wypowiadam sie. I nie dlatego ze uwazam, ze to tez glupie - po prostu nie mam zdania na ten temat.
czasami to jestescie dla siebie wszyscy mili, ale jak wybchnie afera, to nie ma bata, gorzej niz w przedszkolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|