|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Lida... Czy to ty? : O
Jeśli to ona, to operacja zmiany płci zakończyła się pomyślnie, bo teraz wygląda lepiej. Jako kobieta miała zbyt wyraziste rysy twarzy, u mężczyzny jest to plusem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no, Lida jako facet wygląda o wiele lepiej niż jako kobieta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Brawo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Lida jako chłop... no nie powiem, udana metamorfoza
![]() ![]() ![]() Właśnie, ten twór ma jakieś imię? ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
"Twór" nazywa się Litha (!) Sorensen i dlaczego akurat ćwieki?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dlaczego ćwieki? Bo lubię i nawet by mu pasowały
![]() ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
*odkurza*
Wszyscy się zachwycają nowym CASem, a ja wracam do starej, dobrej trójki. I tak mi się przypomniało, że nie było tu jeszcze Larny (jedno zdjęcie się nie liczy). Na początek zdjęcie z Mengh, zrobione z okazji nowej dostawy. ![]() Długo się opierałam przed zrobieniem Ashtir, na początku głównie dlatego, że nie miałam najbledszego pojęcia, jak właściwie powinna wyglądać (ciemne włosy - i co dalej?)... I taka ciekawostka na koniec. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciągle nie jestem zadowolona z Lidy. -_- Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 17.08.2014 - 15:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Ooo, zastanawiałem się właśnie, co się z tobą stało, a tu taka miła niespodzianka.
![]() Jarna jest bardzo ładna, w ogóle mam wrażenie, że kogoś mi przypomina, ale nie mam pewności kogo. Z początku myślałem o tej dziewczynie z Death Note, ale teraz sam nie wiem. Ma świetną fryzurę, kształt twarzy, oczy i usta. Miałem się przyczepić nosa, ale w sumie nie wyobrażam jej sobie z innym. Na trzeciej i czwartej fotce widać wcięcie w policzku, które nie wygląda ładnie, a które da się chyba usunąć w CAS. Ashtir jest ciekawa. Ma ładne oczy i kształt twarzy, ale usta jak na mój gust trochę za małe i trochę za bardzo wklęsłe policzki. Kojarzy mi się z azjatką. Nie jest w moim typie, ale nie mam jej nic do zarzucenia. ![]() A ja ci piszę dalej, że Lida była najlepsza w swej pierwszej postaci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W Photoshopie, jeśli już.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |