|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Achhh ... no rycze
![]() Chris nie ma serca, rozumu. No z nim to tylko do psychiatryka jak nie gorzej!! Urwałabym mu łeb, zatłukła. Oj, moja zemsta byłaby niesamowita. Myśle, że dużo czytelniczek/czytelników pomogłoby mi w tym z chęcią <muahah> Dobrze, że wreszcie zakończył się żywot Dantego. Przynajmniej o jednego gnoja mniej! Faktycznie dużo rzeczy zostało niewyjasnionych, ale jeśli będzie kontynuacja to zwracam honor więc nie bedę strzalać focha ![]() Malutkie buciki ![]() ![]() ![]() Rudzielcu, Rudzielcu! Kocham cię za to fotostory ![]() Życzę weny do drugiej serii i pozdrawiam ![]()
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Już jestem!
Przepraszam, że to tak dłuuugo trwało. Nie mogłam się po prostu zebrać. Ale już (ba! dopiero!) przeczytałam i komentuję: Rudzia, to chyba jakieś jaja są! Gdzie to zakończenie? WTF? Hę? ![]() Ja tu sobie smaka narobiłam, jak mi napisałaś, że jest ostami odcinek, a moim zdaniem wcale ostatniego odcinka nie ma, tylko jakiś przedostatni, a nawet jeden z wielu ostatnich ![]() Ale w sumie może nawet lepiej, że to rozwiązałaś w ten sposób, bo wtedy nasza przygoda z BR się nie skończy ![]() No to teraz przechodzę do fabuły: Łeee, nie było tortur na Dante <płacze> Szkoda, że drań nie cierpiał przed śmiercią, a może nawet nie miał świadomości, że umiera, a kulkę sprzedał mu jego rodzony brat. Nie spodziewałabym się po Maxie, że zastrzeli swojego brata bez cienia zawahania. I jeszcze te pozy Maxa z założonym rękami sprawiają, że wygląda jak zarozumiały dupek ![]() Max pali? Rzucam go, bo palaczy nie znoszę ![]() ![]() Szkoda mi Jurego, no ale trudno, co zrobić? Też nie byłam do niego przywiązana i spodziewałam się, że go poświęcisz, by podtrzymać dramaturgię. Ciekawi mnie to, co zrobił max z jego ciałem. Jeśli chodzi o scenę na dachu fabryki, to byłam pewna, że to się tam wszystko zakończy - byłam przekonana, że Marco zrzuci Chrisa z dachu i będzie mógł żyć z Mei długo i szczęśliwie, ale jak zawsze wszystkich zaskoczyłaś (Ty to za to kiedyś oberwiesz ![]() Mei znowu w ciąży - nie nieźle - tego się nie spodziewałam (będzie chłopak jak nic ![]() Podoba mi się, że kontynuacja będzie odbywać się w przyszłości. Już nie mogę się doczekać <zaciera ręce> Zdjęcia cudne, no i było ich dużo, co bardzo mi umilało czytanie tego długiego odcinka (chociaż bardzo szybko, sprawnie i przyjemnie poszło mi czytanie ![]() Widziałem już kolejne FS z przygodami bandy Marco. Przeczytam i skomentuję w niedalekiej przyszłości. Obiecuję <składa uroczystą przysięgę > ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super! Jestem twoją fanką! Czekam na kolejny odcinek...
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ciiiicho tam! Było parę powtórzeń, ale wyszedł ci, jak każdy wcześniejszy! o!
Nooo... a teraz powiem, że zrobiłabym to samo co Li Mei ![]() Jak zwykle odcinek mi się podobał i czekam na następny ![]()
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do odcinka, to postaram się by był w tym tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]()
Oj... to ja już nie wnikam który z nich teraz rządzi
![]() Widocznie zmieniła zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 09.07.2010 - 17:19 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja się zgadzam ja też chce bonus
|
![]() |
![]() |
#10 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, jak jeszcze trzy osoby zechcą to wstawie bonus ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 82 (0 użytkownik(ów) i 82 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|