|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1031 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poprzednie miasto mnie denerwowało i było nudne, a tutaj w Alpine dałam tylko własnoręcznie stworzone rodzinki, jako sąsiedzi
![]() Co do Yvette juz inaczej jej zaplanowałam przyszłość ![]() Will przyznał się Lucynie, że został strażakiem...ale było jej zdziwienie ![]() ![]() Gołąbeczki sie przytulają.... ![]() ![]() Kolejne poranne oglądanie telewizji. ![]() Yvette zmęczona DWÓJKĄ! małych dzieciatek, które wyrosły jej w ogródku. Dziewczynka Mandy oraz chłopczyk Collab. ![]() ![]() Will teraz zajmuje się sprzetami domowymi, naprawia je, ulepsza itp. Lulitta w końcu może troche odpocząć, bo zawsze ona to robiła. ![]() Ratusz w mieście oraz restauracja. ![]() ![]() Will poznał Karola w pracy i szybko sie z nim zaprzyjaźnił, jak sie okazało oświadczył sie siotrze Lucyny ![]() ![]() Yvette musi od czasu do czasu wysprzątać ogródek z chwastów i zwiedłych roslinek ![]() ![]() Lucynko oj Lucynko, czyzby instynkt macierzyński sie u ciebie pojawił ![]() ![]() Dziewczę marzy o kolekcji wspaniałych nektarów, czy jej się to uda? Zobaczymy ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1032 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Dwoje dzieci?
![]() ![]() Tylko czemu te zielone dzieciaki są takie mało zielone? To przez ubranka z nóżkami czy jakiś mod? Światem rządzi przypadek - kto by się spodziewał, że Will w pracy pozna swojego przyszłego szwagra. Może wyprawią podwójny ślub? ![]()
![]() |
![]() |
#1033 |
|
![]()
Kędziorek - to taki skin, potem juz wyglądaja normalnie
![]() Lulitta musi zdac raport o mieszkańcach miasta...ciekawe po co ;/ ![]() Zdjęcia z cichego skromnego slubu Willa i Lucyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba korzystać z lata - opalenizna musi być ![]() ![]() Małe brzdące Yvette urosły jak na drożdżach - oto mały Collab. ![]() ![]() Ta słodka kruszyna to Mandy ![]() ![]() ![]() Nauka chodzenia poszła dzieciaczkom bardzo szybko. ![]() ![]() A po nauce cięzkiej techniki stawiania stópek na podłodze, pora pobawic sie klockami. ![]() Will juz ulepszył wszystkie sprzęty w domu...a jeszcze została jacuzzi ![]() ![]() Przez małe simorośle rodzina miała pełne ręce roboty, Lucyna spodziewa się swojego dziecka, ale nie mozna zapomniec o staruszku Brutusie ![]() ![]() Nie ma to jak pachnące pranie xD Te aromaty... ![]() CDN ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
|
![]()
Zazdroszczę dzieciaczków, pierwszy raz widzę dzieci simorośl, super, zawsze coś nowego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lulitta szpieguje sąsiadów?
![]() Lucyna na ślubie miała śliczną suknię. Ciekawa jestem jak ich dzieci będą wyglądały. Cóż, niedługo się chyba dowiemy ![]() Collab i Mandy to urocze zielone ludki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1036 |
|
![]()
Dziekuję
![]() Dziadkowie bawia z dzieciaczkami Yvette w ich pokoiku. ![]() Lucyna chyba obawia się troche porodu ![]() ![]() Brutus szaleje mimo swojego wieku. ![]() Czas nauczyc sie mówić, Collab cos nie był chętny na naukę, zaś Mandy lubiła tę "zabawe". ![]() ![]() Tutaj walka o jedzenie z miski Brutusa....kto będzie pierwszy ? 3,2,1 START! xD ![]() Lulitta dalej lubiła pracować w domu, gdy miała chwilę. ![]() Lucyna postanowiła troche poduczyc sie o dzieciach z książek, może cos jej to da... ![]() No i nadszedł ten czas - czas emerytury i karty rencisty xD ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze na dodatek w trakcie urodzin Lucynka zaczeła rodzić xD ![]() Will zabrał swoją zonę do szpitala, by tam urodziła maleństwo - w końcu mamy 21 wiek xd ![]() Yvette w tym czasie opiekowała sie maluchami i bawiła sie z Brutusem. ![]() Po powrocie ze szpitala Lucyna i Will zostale obdarzeni słodką córeczką Mariką ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
|
![]() Cytat:
Wiesz jakie były moje pierwsze zdjęcia z gry? Okropne! Ja lubiłam oglądać zdjęcia innych bo były takie fajne i ładne i w ogóle, a okazało się, że ja tez moge je tak zrobić - człowiek uczy sie obserwując ;] Inny kolor otoczenia w miescie, inne oswietlenie, 2 opcje w programie i tadam ![]() ![]() ![]() (Wybacz, ze takie male, ale imgur juz dawno te zdjecia wywalil z serwera) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
|
![]()
No dobrze, dobrze. Masz rację, rzeczywiście wyrobiłaś się z czasem
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
|
![]()
Słodkie te zielone bobaski
![]() ![]() ![]() ![]() Co do zdjęć, chyba każdy tak miał, że na początku robił okropne... z widocznymi "diamencikami", w dziwnym kadrze i wgl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|