Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.08.2004, 13:10   #1071
Apple
Guest

Domyślnie

Aaaaa......no faktycznie nie wiedziałam,że to się tak nazywa te zaklęcia z wiecznego cudotwórcy ^_^ Eh..... jak ja wciąż mało wiem o tej grze Dobrze że mne uświadomiłyście bo bym szukała tych amuletów cały dzień.... ^_^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.08.2004, 13:27   #1072
bloodwave
Guest

Domyślnie

gdzie? w pokoju pod łózkiem? czy w szafie no to dobrze że już wszystko jest dla ciebie jasne...a teraz niestety trzeba porwócić do tematu przewodniego
po (prawie) całonocnej obserwacji zachowań smoków doszłam do wniosku że są one stworzeniami przesyconymi agresją, nienawiścią i chęcia zniszczenia wszytskiego w zasięgu ręki!!!! czyli sumując to wszytsko powiem : kocham je!!!!!!!

stare 07.08.2004, 15:40   #1073
Apple
Guest

Domyślnie

Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm? Przecież nie jestem idiotką..... <_<

stare 07.08.2004, 15:49   #1074
Avenue
Guest

Domyślnie

A gdyby... Agdyby tak... Tak rozpalić kominek... Po ustawiać w okół kwiaty... Ogrodzić... I prenieść tam smoka... spalił by się :lol:

stare 07.08.2004, 16:04   #1075
Lillian
Guest

Domyślnie

Hmmmm...Dobry pomysł Avenue.Muszę to przetestować.

stare 07.08.2004, 16:50   #1076
bloodwave
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Apple@Aug 7 2004, 04:40 PM
Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm? Przecież nie jestem idiotką..... <_<
matko kochana................a czy ja napisałam że jesteś idiotką??? wiesz ja zawsze dogaduje niesmiesznie ale dogaduje....ale jakoś nikt sie jeszcze o to nie obraził....a widze że ty masz do tego tendencje......... <_< wieć dobra juz sie nie odezwe ani nie napisze nic pod twoim adresem...............konieeeeeeeeeeec......
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_-

stare 07.08.2004, 17:26   #1077
Lillian
Guest

Domyślnie

Nie Bloodwave,jeszcze nie próbowałam.Cały czas czekałam na jakieś posty na forum,no i nikogo nie było!Gdzie wy się podziewacie!

Przepraszam że zejdę z tematu.
Blood'i,a próbowałaś już z tą fasolą u dziecka coś zrobić?Bo u mnie nic.

stare 07.08.2004, 17:34   #1078
Avenue
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by bloodwave+Aug 7 2004, 05:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (bloodwave @ Aug 7 2004, 05:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Apple@Aug 7 2004, 04:40 PM
matko kochana................a czy ja napisałam że jesteś idiotką??? wiesz ja zawsze dogaduje niesmiesznie ale dogaduje....ale jakoś nikt sie jeszcze o to nie obraził....a widze że ty masz do tego tendencje......... <_< wieć dobra juz sie nie odezwe ani nie napisze nic pod twoim adresem...............konieeeeeeeeeeec......
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote]
Jeszcze nie sprawdzałam... Nie chce mi się :lol: :lol:

stare 07.08.2004, 19:37   #1079
Apple
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by bloodwave+Aug 7 2004, 05:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (bloodwave @ Aug 7 2004, 05:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Apple@Aug 7 2004, 04:40 PM
i co spalił sie smok??? bo u mnie sie nie da....... -_- [/b][/quote]
Łojoj sorki Bloodwave ale ja sie przeciez nie obrażam tylko z tego smieje (może nie umię tego tak napisac jak bym chciała ^_^ )ale please nie obrażaj się!!! A teraz z innej beczki przeczytałam 30 postów i jestem załamana bo nigdzie nie znalazłam sposobu na to żeby wychodować żółtego smoka Nie wiem jest coś takiego że np.jak sie ma urodzić czerwony smok to sie nim opiekuje tyle i tyle jak zółty to tyle a jak fioletowy to tyle...Może wiecie dokładnie ile razy trzeba je kołysac ?

stare 07.08.2004, 19:43   #1080
Lillian
Guest

Domyślnie

E,tak łatwo to nie ma.Ktoś mi powiedział,żeby mieć żółtego smoka trzeba go niańczyć 6-13 razy.A jak masz ochotę na czerwonego smoka puść mu muzę lub się nim nie opiekuj.Fioletowy wychodzi mi gdy go na krok nie odstępuje.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 66 (0 użytkownik(ów) i 66 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania